2777
2789
عنوان

دوستم گیر داده میگه ماشینتو بفروش ماشین چینی بخر 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این یکسال ماشین من ۳۰ هزارتا کار کرد هنوز صدا نداره تا هنوز صغر حساب میشه بفروشید زیاد افت قیمت ن ...

یکسال ۳۰ هزارتاااا 😲 مسافرت رفتی؟ 

من ۸ ماه فقط ۵ هزارتا رفتم

یا من خیلی کم مصرفم یا شما زیاد رفتید 😂

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
جک چی ۵؟

اره اس ۵

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یه ماشین باز فقط به عشق دنده و کلاچ ماشین سوار میشه D:

دقیقااااااااا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اره بپرس

منم بپرسم؟

شوهرمن پیشونیش خط افتاده قبلا بوتاکس کرده ولی خطش عمیقه

میشه ژل زد پربشه اون خط؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یکسال ۳۰ هزارتاااا 😲 مسافرت رفتی؟ من ۸ ماه فقط ۵ هزارتا رفتمیا من خیلی کم مصرفم یا شما زیاد رفتید � ...

من همش تو سفرم 

یعنی یکماه سفر نرم دیوانه میشم 

تنهایی میزنم تو جاده مسافت های دور

نرمالش بیست هزارتا در سال استفاده مداوم هست

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
تو این یکسال ماشین من ۳۰ هزارتا کار کرد هنوز صدا نداره تا هنوز صغر حساب میشه بفروشید زیاد افت قیمت ن ...

این صدای خود موتوره که میاد تو ،صدای اضافه ای نیستا 

.حالا بنگاهی گفته بیارید ماشینو بذارید بنگاه 

هر جا هم میریم میگن بازار راکده .

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
من همش تو سفرم یعنی یکماه سفر نرم دیوانه میشم تنهایی میزنم تو جاده مسافت های دورنرمالش بیست هزارتا د ...

من فک کنم سر سال به ۱۰ هزار هم نرسم 😂

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
با ژل که پر نمیشه بوتاکسش مرتب تمدید میکنه؟

اخه یه خط عمودی ریز داشت با ژل اوکی شد

ولی این خطه قدیمیه زیاد بوتاکس موثر نیست

نه بابا هی میگه وقت ندارم دوسال پیش بوتاکس زد دیگه نرفت

این صدای خود موتوره که میاد تو ،صدای اضافه ای نیستا .حالا بنگاهی گفته بیارید ماشینو بذارید بنگاه هر ...

شاید توربوش مشکل داره 

من فقط زمان توقف صدای توربوش میاد

اره الان بازار راکده خیلی

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
من فک کنم سر سال به ۱۰ هزار هم نرسم 😂

خوبه باز تمیز میمونه

با ماشین رلت سفر برید بهتره😃