دست دو خریدی؟ من ثبت نام کردم یه ساله تحویل گرفتم از روز اول دست خودم بود
۱۰ هزارتا کارکرد خریدم ولی خوب نو نو بود
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همون ۱۰ هزارتا هم یعنی دوبار روغن عوض کرده ماله من ۵ هزارتا فقط رفته
مبارکت باشه
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
صفره ماشین ،خرداد اومده .چرا از اولشم صداش رو متوجه شدم ولی فکر نمیکردم اینقدر رو اعصاب باشه
خوب اگه اینجوریه عوضش کنید چون منم شدیدا رو صدای ماشین حساسم
اره دیگه .الان ۴۰۰ کیلومتری کارکرده ،دیگه نمیدونم چقدر از قیمتش بیفته
تو این یکسال ماشین من ۳۰ هزارتا کار کرد
هنوز صدا نداره
تا هنوز صغر حساب میشه بفروشید زیاد افت قیمت نداره هنوز
بعد گرون بشن باید پول بیشتر بدین یه چیز دیگه بخرید
ولی ما جک داشتیم خیلی خوب بود خیلی راضی بودیم از ماشین ایرانی وشاهین واقعا بهتر بود
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏