2777
2789
عنوان

نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 225917 بازدید | 2754 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرمیتا 3 ماهه شد!!
فردا می برمش برای قد و وزن.
AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان

خواب یه فرشته کوشولو:

کودکی خسته بر دوش مادر:
(به خیال خودم دارم آروغشو میگیرم!)
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
فدای این جوجوهاااااا
ایشالا چشم حسود تک تکشون کور شه ...

ووووی 2 روز نبودیم چه بده بیستونی راه انداختیناا
خانم ها و اقایون مسئول خداییش تا کی نمیتونم اسم کاربریمو عوض کنم .
پسرم وقته زنشه هنوز اسمکاربریم رادین کوچولو هه.
هر چی ایمیل هم میدیم که تاثثیری نداره .

اینطوری خوبه حالا؟؟
الهی بگررررررررردم آرمیتا رو خانوم خانوما شده ماشالللهههههههههه

سیما بدو بدو که پسرت بی زن نمونه....

بامبو پس بگو چرا خونه حمیده بهرادو حسام تو عکس انداختن داشتن با هم کشتی میگرفتن و دستاشون به هم گیر میکرد احتمالا فهمیدن باجناغن هههههههههههههههههههههههه
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
سلام به روى ماه ماماناى مهربون و نى نى گولو هاى نازتر از نازتون،هر موقع که وقتى داشته باشم سریع میام تو تاپیک و نوشته هاتون و میخونم اما متأسفانه وقتم خیلى کمه و همینطور هم توى تایپ تنبل ولى معتاده خوندن نوشته هاى قشنگتونم و همیشه براى سلامتى تک تک نى نى هامون دعا میکنم ایشاالله که همیشه سلامت باشن که ماهم خستگى به تنمونن نمونه ایشاالله،عکس هاى دخمل پسمل هاى جیگر طلاتونم دیدم چشمم کفه پاشون مشاالله چه خانوم و آقایى شدن واسه خودشون،من و آدریان هم تک و تنها تو غربت با هم سر میکنیم و از اینکه وجود نازنینش رو در کنارم دارم که شباى غربتم و روشن کرده خدارو صدها هزار مرتبه شکر میکنم خیلى برام دست تنها سخته مخصوصاً اینکه در کناره تنهایى و بچه دارى و آماتور بودن و همسر دارى و خونه دارى یک ماه و نیم هم میشه که کارم هم شروع کردم دوباره ولى تو حکمت خدا موندم که چقدر مهربون و بزرگه که با اینکه نسبت به گذشته کارام چند برابر شده کمتر احساس خستگى میکنم و شاداب ترم اینم از لطف وجود ادریان شاه مامانه،پسرکه من هم مثله کوچولو هاى شما بزرگ شده خدارو شکر و با از بین رفتن مسکلات نوزادى سختى هاى خاص سه ماهگیش ضروع شده که اونا هم شیرینن و من مست از این شیرینى،اونجور که خوندم حدوداً مشکلاتشون خیلى شباهت داره از شست مکیدن و بازیگوش تر شدن و کمتر شیر خوردن ... ولى با تمام اینها شیرینه شیرینه کیفشو ببرین ناز مامانا
یادمان باشد ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم! نه اینکه دو زندگی معمولی را خراب کنیم.!!!
در مورده شست مکیدن کوچولو ها متأسغانه همسرم تمایلى به پستونک نداره!!! من هم نمیدونم که باید چه کنم!؟! ااگه راهکارى داشتین لطفاً راهنمایى کنین!
یادمان باشد ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم! نه اینکه دو زندگی معمولی را خراب کنیم.!!!
2810