مرسی ک پاسخ دادین ♥️
خواستم راجبه کلمه «دروغ» توضیحی داده باشم .....
نمیدونم قبلتر گفتم یا نه
گلم از اونجایی ک من ( البته هیچ ادعایی ندارم) مقداری حساس شدم روی رفتارم
دوست نداشتم شما احساس کنید من براحتی این کلمه رو ب کار میبرم !!!!!!!!!!!
حتی لحظه ای فکرتون ب سمتم بیاد بخاطر بکار بردن این کلمه .... اصلا دوست ندارم !
حتی با اینکه قبلتر هم توضیح دادم باور کنید بازهم دوست دارم توضیح بدم !
عزیزم من قبلا با اون خانم ارتباط داشتم ، الان هم با شخص دیگ ک اصلا بازش نمیکنم و برای کسی هم توضیح نمیدم
وقتی اون خانم ازم جدا شدن حالم خیلی بد شده بود و بدلیل علایق خاص خودم و اصلا دوست ندارم راجبش صحبت بشه ! خواهش میکنم صحبتی نکنید راجبش
بعد با این شخصی ک هستم بنده خدا مدتی براشون مشکل پیش آمد ، من هم بسیار نگرانشون بودم و الآنم هستم .....اما اونروز ک تاپیک شما رو دیدم ( آخه اکثر مواقع کاربری شما زو نگاه میکردم دلیلش هم این بود ک فکر میکردم شما اون خانم هستین ) اونروز وقتی تاپیک شما رو دیدم حالم وحشتناک بد شد و گفتم ببین حالشون خوب هست و به من الکی گفتن و داره تاپیک میزنه تا حدی ک آنقدر حالم خرااااااب شد از این فالگیر های داخل سایت ک خیلییییی استغفار کردم از خداوند 😔راجبه تون سوال پرسیدم اونهم همگام با فکر من جواب داد بهمین دلیل حالم بدتر شد ......و متاسفانه دلایلی دست ب دست هم دادن ک از اون لغت استفاده کردم !!!!!!
باز هم دوست داشتم ازتون عذرخواهی کنم ، با اینکه شرایط جوری شد گول زننده و اعتماد من ب این شخص فالگیر ک اشتباه بزرگتر من بود
جنابعالی ک از دوستان ایشون بودین حتما انسان مذهبی هستین و آدم مذهبی انسان ارزشمندی هست خواستم بگم خیال نکنید من براحتی این کلمه رو بکار میبرم .....بدلیل عاطفه زیادم و شرایط گول زننده بوجود اومده اینجور شد متاسفانه .... آدم چیزی رو ک دوست داره نسبت بهش از دوست داشتن زیاد اگر ناراحت بشه ممکنه بشدددددددت حالش خراب بشه که این حال خراب بخاطر عاطفه اون شخص هست
در کل اصلا در شرایط مناسب روحی نبودم ، و چند نکنه باهم گولم زده بودن .
همین فقط دوست عزیز
انشاءالله موفق باشین هرجا هستین
خدانگهدار 🌹.