2777
2789
خودتی ! خودتی ! خودتی ! حلالتون نمیکنم ازتون نمیتونم بگذرم واگذارتون ب خداوند ک با من اینکارو کردین ...

عزیزم کی بود مگه

چیا میگفت ک ایقد شما وابستش شدی 😳

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانم کارآگاه تاریخ ایجاد کاربری رو با تاریخ پیامی که من بهتون دادم مقایسه کنید اون وقت متوجه میشی که ...

سلام ، همونجور ک گفتم بدنبال گفتگو با شما نیستم 

و با این هم کاری ندارم ک شما چندین ماه جواب پیام های منو حتی یک کلمه نداده بودین چون اومدین صحبت کردین و رفتین بالاخره شاید منم سوالاتی در ذهنم بوجود اومده بود ! 

فقط خواستم راجبه موضوعی صحبت کنم 

از اونجایی ک مراقبه رفتاری برام خیلی مهمه و اگر خطا کنم نمیتونم خودمو ببخشم ، خواستم بگم من دیشب خیلی خیلی موارد دست ب دست هم داده بودن ک ب اشتباه متوجه شدم ، و چندین ماه هم هست تحت فشارهای روانی بودم و کلا اصلا اوضاع روحی مناسبی نداشتم فقط اینو بدونید ک چندین موصوع با هم درگیر شده بود 

خواستم دینی ب گردنم نمونه انشاء‌الله ، اگر لازم میدونید تاپیک تون رو باز کنید ، عذر میخام اونجا صحبت کردم اگر قبلا درخواست خصوصی من رو رد نمیکردین شاید دیشب داخل تاپیک چیزی نمی نوشتم و خصوصی صحبت میکردم 

حالا اگر لازم میدونید لحظه ای تاپیک رو باز کنید من کامنت عذرخواهی میذارم ک اگر حساس هستین تاپیک تون رو کسی بعدا ببینه متوجه بشن اشتباه از طرف من بوده . 

خدانگهدار .

سلام ، همونجور ک گفتم بدنبال گفتگو با شما نیستم و با این هم کاری ندارم ک شما چندین ماه جواب پیام های ...

سلام 

اولین برخورد شما با من اصلاً خوب نبود 

برای همین دیگه جوابتون رو ندادم 

دیشب هم در همون راستا بسیار بد رفتار کردی 

رک و بدون تعارف به شما میگم که شما هیچ تسلطی 

بر روی حرفهاتون نداری و سریع قضاوت می کنی 

و حکم صادر می کنی و خودت هم حکم رو اجرا می کنی 

یک درصد رو همیشه برای احتمال اشتباه بذار 

سلام اولین برخورد شما با من اصلاً خوب نبود برای همین دیگه جوابتون رو ندادم دیشب هم در همون راستا بسی ...

این موضوع برای من خیلی حساس هست 

من علاقه شدید دارم 

بقیه موارد رو الحمدالله به لطف خداوند بهتر شدم 

بله ۱ درصد ته ذهنم احتمال دادم ک شاید این نباشه اما حالم خیلیییییییییییییی خراب بود 

شما خبر ندارین ، من همیشه تهدید شدم ب موضوع جدایی از اولیا الله و همیشه ترسش رو دارم و دیشب هم کلی مسائل دست ب دست هم داده بودن 

ببخشید اصلا نمیخام راجبش صحبت کنم لطفاً ادامه ندین 

اگر نیازه تاپیک زو باز کنید عذرخواهی میکنم 

سلام اولین برخورد شما با من اصلاً خوب نبود برای همین دیگه جوابتون رو ندادم دیشب هم در همون راستا بسی ...

لطفاً چیزی رو ک نمیتونید درک کنید اظهار نظر نکنید راجبش 

احساست و عواطف مردم و علایق شون خیلی باهم فرق می‌کنه .

دیشب خیلییییییی از موارد بنظر درست میومد 

حتی پیش اومده من تعداد زیادی پیام ب اساتید دادم و پاک کردم اما ب اشتباه پیام های من پس و پیش مونده بود داخل گوشی شون ، و ایشون بخاطر اینکه فکر کردن پیام من اشکال داره و بشدت مورد توبیخ قرار گرفتم 

دیشب من هم دچار همچین مشکلی شده بودم متاسفانه 

همه موارد به ظاهر همون چیزی بود ک فکر کرده بودم 

البته همون یک درصد احتمال اشتباه رو نباید اونقدر کم رنگ فرض میکردم ....

من معذرت میخام 

حتما روی این مورد حتی در حساسترین مواقع توجه و دقت میکنم 

و البته دیروز حوالی بعدازظهر بود خبری رو هم شنیدم ک ب اون خبر اعتماد کردم و کلا همه شواهد بر طبق اون خبر جلو رفت 

....... البته باعث شد ب قول شما همون ۱ درصد احتمال اشتباه رو بعدا نادیده نگیرم 

چه خبری ؟

حالت این کشف و اینها از شخصی نمیدونم اصلا منظورم رو میفهمیم یا نه .....

بعد از اون رو هم رفته اتفاقاتی سلسله مراتب رخ داد ک ظواهر چیز دیگه ای نشون داد و بشدت گول زننده بود برام 

۱ درصد برای اشتباه جا گذاشته بودم در ذهنم 

یاد گرفتم دفعه دیگ همون ۱ درصد رو هم نادیده نگیرم تا این حد 

بهرحال اگر نیازه من در تاپیک شما عذرخواهی میکنم اگر حساس هستین کسی بدونه اشتباه از ناحیه شما نبوده 

چرا گنگ توضیح میدی اگه خبری یا حرفی هست بگو تا من هم بدونم

بببخشید من اصلا شناختی از شما ندارم . 

شرمنده 

انشاءالله موفق باشین 

نخیر من از اون خانم هیچ خبری ندارم خیالتون راحت باشه ، این موضوعی ک دارم راجبش صحبت میکنم اصلا مربوط ب این خانم نیست ، مربوط ب مراقبت از نفس خودمه ، همین عزیزم 

بببخشید من اصلا شناختی از شما ندارم . شرمنده انشاءالله موفق باشین نخیر من از اون خانم هیچ خبری ندارم ...

آخه جوری گفتی فکر کردم در مورد من 

کسی چیزی بهت گفته و بهت اطلاعات غلط داده 

آخه جوری گفتی فکر کردم در مورد من کسی چیزی بهت گفته و بهت اطلاعات غلط داده

نخیر ! آخه مگ من شما رو میشناسم عزیزم !!

راجبه شخصی دیگ بود در راستای همون اتفاقاتی ک بهتون گفتم دست به هم دادن برای اشتباه توجیه شدن من 

ک خیال کردم شخصی میخاد منو رها کنه !، 

عزیزم فک نکنم دیگ بیشتر از این نیاز باشه پاسخ بدم خداییش 😑😐

باور بفرمایین راجبه شما نیست گلم 

شبتون آروم 💙💙🌌