2777
2789
من ۳ روز پیش جشن دعوت بودم ، از اون روز به بعد مریض شدم

لابد از ‌کسی گرفتی اونجا ، خیلی مراقب خودت باش یکمی طول میکشه 

چشم ها را باید شُست ، جور دیگر باید دید                   تصمیم گرفتم تاپیک نزنم کلا    ولی فعلا در سایت هستم : ولی دیگه تاپیک نمیزم ، دیگه پست نمیزارم ودیگه لایک نمیکنم   دوست ندارم تعلیق شم چون ممکنه گاهی لازمم بشه  ( من صرفا خواننده ی خاموش هستم ) لطفا دقت کنید❌️

بعد مثل من میگیرع دو سه روز باز ول میکن؟

بله دقیقا ، یه ماه هی نوسان داشت انگار

بهترین راه خوردن آب لیمو عسله 

بعد ناشتام با آویشن یا کهلیک اوتی به قول ترکا  خمیر مانند درست کنید . و حبه کنید قورت بدین 

اگه تحمل قورت ندارین با آب دو برابر آب بخورین تا خوب شین . 

چشم ها را باید شُست ، جور دیگر باید دید                   تصمیم گرفتم تاپیک نزنم کلا    ولی فعلا در سایت هستم : ولی دیگه تاپیک نمیزم ، دیگه پست نمیزارم ودیگه لایک نمیکنم   دوست ندارم تعلیق شم چون ممکنه گاهی لازمم بشه  ( من صرفا خواننده ی خاموش هستم ) لطفا دقت کنید❌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای خیلی بده بخدا الان اوکی شدین،؟؟؟ دارو چیا مصرف کردین

الان بله خیلی بهترم ، داروشیمیایی هیچی فقط گاهی مسکن   بیشتر داروهای گیاهی اینا خوردم ولی خیلی ببخشید مصرف این داروهام همش با حالت تهوع و استفراغ بود  ولی باز از هیچی بهتره 

بعدش بوی گلاب خوب به مشامتون بخوره تهوع کمتر میشه کلا  ...گلابُ نخورینا بو کنید

الان بله خیلی بهترم ، داروشیمیایی هیچی فقط گاهی مسکن بیشتر داروهای گیاهی اینا خوردم ولی خیلی ببخشی ...

والا من چه شیمیایی چه گیاهی خوردم  ول کن نیس  لعنت بهش از کرونا بدتره چه کوفتیه اصلا

والا من چه شیمیایی چه گیاهی خوردم ول کن نیس لعنت بهش از کرونا بدتره چه کوفتیه اصلا

دوره اش باید تموم شه

تازه کلی ام آدم تو این ماه وزن از دست میده که بعدا جبرانش سخته 

دوره اش باید تموم شهتازه کلی ام آدم تو این ماه وزن از دست میده که بعدا جبرانش سخته

ای خدا  دوره این لامصب چقدره اخه  یه ماه  نیم  شد تقریبا  دقییقا  بشددت منو  لاغر ضعیف  کرده هرکی  ببینه میفهمه  مریض شدم

ای خدا دوره این لامصب چقدره اخه یه ماه نیم شد تقریبا دقییقا بشددت منو لاغر ضعیف کرده هرکی ب ...

دکتر گفتن از ویروسهای فصلیه .... منم ۶ کیلو کم کردم و هنوز نتونستم جبران کنم

من از خدامه لاغر بشم 😷

برا منی که چاقی آرزومه اینطوری که میشه خیلی غصه میخورم

ای خدا دوره این لامصب چقدره اخه یه ماه نیم شد تقریبا دقییقا بشددت منو لاغر ضعیف کرده هرکی ب ...

من چند روز پیش رفتم دکتر ، کلی آمپول و سرم و قرص مصرف کردم 

الان باز حالم بد شده 😭😭 این چه ویروسیه اخه

من چند روز پیش رفتم دکتر ، کلی آمپول و سرم و قرص مصرف کردم الان باز حالم بد شده 😭😭 این چه ویروسیه ...

چرا انقد نوسان داره هی میگیره ول میکنه😑😑😑😑😑منم دو سه روز خوب بودم  فک کردم دیگه خوب شدم  اما  حس میکنم باز داره میگیره😑