2777
2789
عنوان

کسایی که توی بستگان درجه یک بیمار ژنتیکی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 51 پست
نه عزیزم همیشه اینطور نیست من خواهر زادم اگر نمیرفت گفتار درمانی حالا حالا ها به حرف نمیومد پسر شما ...

گفناردرمانی آخه باکاردرمانی فرق داره منم خیلی ازمامانا شنیدم که بچه هاشون واقعا توکاردرمانی اذیت شدن

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفناردرمانی آخه باکاردرمانی فرق داره منم خیلی ازمامانا شنیدم که بچه هاشون واقعا توکاردرمانی اذیت شدن

من خواهر زادم کار درمانی هم میره بستگی داره به مشکل بچت باید ببیتی نیاز داره به کار درمانی یانه

من خواهر زادم کار درمانی هم میره بستگی داره به مشکل بچت باید ببیتی نیاز داره به کار درمانی یانه

آره واقعا اینم هست ولی خب اتیسم یه مشکل خیلی پیجیده اس نه علتش معلومه نه راه درمانش خیلی ازاین بچه هاییم که تشخیص اتیسم میگیرن اصلا اتیسم نیست فقط بخاطر زیاددرمعرض تلویزیون قرارگرفتن اینطورشدن برای همین توموردی مثل اتیسم میگن برای کاردرمانی عجله نکنی بهتره

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
مرسی عزیزم اگه میشه پبجشوبهم بگو داداش من تنهاموردی که داره اینه که ارتباط چشمی داره ولی خیلی کم یعن ...

پسر من حرف هم نمیزد،در حد چندتا کلمه بدون معنی و مفهوم حرف میزد  ،ارتباط چشمی اصلا نداشت ،حتی عکسشم نشون میدادم نمیدونست خودشه خیلی وضعیتش خراب بود،بخوام علائم اونموقعش رو دونه دونه بگم یه صفحه میشه ،یادمه روزیکه‌گفتن اوتیسمه میخواستم خودمو بندازم زیر ماشین ،خدا ازشون نگذره همین تشخیص اشتباه باعث شد زندگیم یه دوره جهنم بشه و تو همین نی نی سایت یه نفر آدرس پیج دکتر موسوی رو داد که شد فرشته نجاتم 

این آیدی پیجشون هست 

Walaamousavi

کانال ایتا و تلگرام هم دارن که تو هایلایت همین پیج هست ،حتما ویسهای داخل کانال رو گوش بدین و طبق چیزی که گفتن رفتار کنید آن شاالله همه مشکلاتش رفع میشه و می‌بینید چه پسر باهوش و سالمی داشتین و نمیدونستین

آره واقعا اینم هست ولی خب اتیسم یه مشکل خیلی پیجیده اس نه علتش معلومه نه راه درمانش خیلی ازاین بچه ه ...

خیالت راحت اصلا داداشت اوتیسم نیست ،از پسر من که دیگه بدتر نیست ،پسر من الان تو همه چی از همسن و سالاش جلوتره ،هم حرف زدن ،هم هوش و ...

کاردرمانی و گفتار درمانی شکنجه گاهه ،خودم به چشم دیدم چه رفتارهایی میکنن خیر ندیده ها 

اگه بخوای از روش دکتر ولا موسوی استفاده کنی باید از هیچگونه توانبخشی چه کاردرمانی و چه گفتاردرمانی و بازی درمانی استفاده نکنی چون این دکتر توانبخشی رو اصلا قبول نداره

تو پیجش هم از مادرایی پست گذاشته که بچشون به واسطه ی کاردرمانی بدتر شدن ولی با روش این دکتر خوب شدن ،وقت کردی همه رو ببین

ما سرطان هست همسرم هم مبتلا بود اخه ما پسر خاله دختر خاله هستیم میترسم از بچه هام دکتر گفته از ۱۵ سالگی باید تحت نظر دکتر باشن 

بچه سومم هم سه ماهش هست اونم قلبش دو تا سوراخ داره و یه کم بزرگ شده میگه مادر زادی هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

سلام عزیزم میشه بپرسم خواهرزادتون کی راه افتاد؟

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️
دقیق نمیدونم عزیزم ولی دیر تر از هم سنای خودش بود هم نشستن هم راه رفتن

ممنون عزیزم پسرم پنج سالشه حرف میزنه اما وضوحش پایینه بهش شک کردم چهارده ماهگی راه افتاد راجع به هزینه آزمایش و اینکه کجا باید بریم اطلاع دارید؟

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️
ممنون عزیزم پسرم پنج سالشه حرف میزنه اما وضوحش پایینه بهش شک کردم چهارده ماهگی راه افتاد راجع به هزی ...

خواهش میکنم والا اول باید برین پیش مشاور ژنتیک شجره نامتون بررسی بشه این بیماری ارثیه از طریق مادر ناقل به پسر میرسه خیلیم شایع نیست نادره خواهر دیگه ای دارید که پسر داشته باشه؟ اگه اره سالمه بچش؟