2777
2789

دارم دیونه میشم برای خواهرزادم  حالم خیلییی بده باورم نمیشه این درد از کجا اومد نمیتونم تحملش کنم بگید چه کنم؟ ای خداااا😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی شده؟داداش منم دکترگفته مشکدک به اتیسم خیلی ناراحتنم دارم دق میکنم

چندسالشه؟

پسر منم سه ساله بود تشخیص اوتیسم دادن ولی الان پنج سال رو تموم کرده و سالمه و حتی باهوشتر از همسن و سالاش هست 

و امسال میره پیش دبستانی

ایکس شکننده یه جور ناتوانی ذهنی عزیزم خیلی سخته خدا به دلت صبر بده به منم 🥺

خواهرم تو جوانی پیر شده ولی ظاهرش رو حفظ می‌کنه و بعد از چندسال قوی تر شده و انگار دیگه بیماری بچشو پذیرفته ،خیلی خرجش کردن ولی خوب نشد 

چندسالشه؟پسر منم سه ساله بود تشخیص اوتیسم دادن ولی الان پنج سال رو تموم کرده و سالمه و حتی باهوشتر ا ...

واقعا ای کاش اینطوری باشه سه سالشه  ولی خب مثلااگه اتیسم ۳۰ تانشونه داشته باشه این فقط۳ ۴ تاشوداره مامانمم آدمی نیست واقعا که بتونه یکسره باهاش کارکنه تاراه بیفته پسرشما نشونه اش چی بود

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
چندسالشه؟پسر منم سه ساله بود تشخیص اوتیسم دادن ولی الان پنج سال رو تموم کرده و سالمه و حتی باهوشتر ا ...

آزمایش ژنتیک داده علائمش داره ای کاش اونم همینطور باشه بتونه بره مدرسه خیلی اذیتممم یک ماهه که فهمیدم خواب و خوراک ندارم یه لحظه از ذهنم نمیره دلم میخاد بمیرم