2777
2789

دارم دیونه میشم برای خواهرزادم  حالم خیلییی بده باورم نمیشه این درد از کجا اومد نمیتونم تحملش کنم بگید چه کنم؟ ای خداااا😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده؟داداش منم دکترگفته مشکدک به اتیسم خیلی ناراحتنم دارم دق میکنم

چندسالشه؟

پسر منم سه ساله بود تشخیص اوتیسم دادن ولی الان پنج سال رو تموم کرده و سالمه و حتی باهوشتر از همسن و سالاش هست 

و امسال میره پیش دبستانی

ایکس شکننده یه جور ناتوانی ذهنی عزیزم خیلی سخته خدا به دلت صبر بده به منم 🥺

خواهرم تو جوانی پیر شده ولی ظاهرش رو حفظ می‌کنه و بعد از چندسال قوی تر شده و انگار دیگه بیماری بچشو پذیرفته ،خیلی خرجش کردن ولی خوب نشد 

چندسالشه؟پسر منم سه ساله بود تشخیص اوتیسم دادن ولی الان پنج سال رو تموم کرده و سالمه و حتی باهوشتر ا ...

واقعا ای کاش اینطوری باشه سه سالشه  ولی خب مثلااگه اتیسم ۳۰ تانشونه داشته باشه این فقط۳ ۴ تاشوداره مامانمم آدمی نیست واقعا که بتونه یکسره باهاش کارکنه تاراه بیفته پسرشما نشونه اش چی بود

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
چندسالشه؟پسر منم سه ساله بود تشخیص اوتیسم دادن ولی الان پنج سال رو تموم کرده و سالمه و حتی باهوشتر ا ...

آزمایش ژنتیک داده علائمش داره ای کاش اونم همینطور باشه بتونه بره مدرسه خیلی اذیتممم یک ماهه که فهمیدم خواب و خوراک ندارم یه لحظه از ذهنم نمیره دلم میخاد بمیرم