2777
2789

امشب زنگ زدن  که راه افتادن فردا صبح میرسن. فامیل خودمم هست. مامانم اینا هم نیستن برن اونجا. چمدون هامم آمده ست. فردا ظهر من میرم. شوهرم میگه قبلا از حرکت باید خبر میدادن. حالا چی بگم. دستور دادن صبح شوهرت بیاد دنبالمون ترمینال. 

تا ۱۲  مهمون داری کن   بعدش بای بده برو    اونارم بفرس هتل

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

چه پرو شوهرت راست میگه. چرا بهشون نگفتی که تو فردا پرواز داری؟؟؟ 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه آدمای بی ملاحظه ای 

شما‌ رو نمی‌دونم ولی من نیاز دارم یه روزایی از ماه رو اختصاص بدم به هیچ کاری نکردن، هیچ کسی رو ندیدن، هیچ‌ چیزی نشنیدن و هیچ حرفی نزدن.زندگیمی‌تواند فوق‌العاده باشد اگر دیگران ما رابه حالِ خودمان بگذارند .

نگو ظهر میری بگو صبح میرم

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

چی بگم والاع یعنی میخوان چتر شن ؟

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بله مشکل از اوناست اگه راه نیفتادن بهشون خبر بده که پرواز داری

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

فقط ا نجا که دستور ادن شوهرت بره دنبالشون

مگه استنپه بنده خدا

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مگه باهاشون تعارف داری بگو فردا خودم نیستم و مسافرم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...