2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دستشویی و تکرر ادرار اجازه ی خواب بهت میده ؟ اگر بچه تکون میخوره ترشح و اینا نداری مشکلی نیست بخواب ...

من دو هفته پیش تکرر ادرار دیونم کرده بود تا اینک آزمایش. ادرار دادم گفتن عفونت شدید دارم از وقتی دارو هایی که دادن میخورم خداروشکر دیگه تکرر ندارم بهداشت میگفتن طبیعیه تکرر ولی من رفتم آزمایش دادم

من حالا توی بارداری بیخاب میشم اصلن نمیتونم بخابم.‌حس ۷اب ندارم ققط حس خستگی که دراز میکشم و تهوع و ویاری که هنوز باهامه و ۱۵ هفته هستم

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
من دو هفته پیش تکرر ادرار دیونم کرده بود تا اینک آزمایش. ادرار دادم گفتن عفونت شدید دارم از وقتی دار ...

من از بس شکمم بزرگ بود دم به دقیفه دستشویی بودم 

دکترم هم ماه ۷ آزمایش برام نوشت مشکلی نبود 

الان بچم به دنیا اومده و واقعا رنگ خواب رو ندیدم 

پس بخواب حالشو ببر

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
من از بس شکمم بزرگ بود دم به دقیفه دستشویی بودم دکترم هم ماه ۷ آزمایش برام نوشت مشکلی نبود الان بچم ...

😂😂من دعا میکنم زود به دنیا بیاد انقد که هوا گرمه حس سنگینی دارم خدا ببخشه براات

😂😂من دعا میکنم زود به دنیا بیاد انقد که هوا گرمه حس سنگینی دارم خدا ببخشه براات

قربونت عزیزم 

میوه های تابستونی بخور کیف کن 

پسرم ۱۸ مهر پارسال به دنیا اومد 

بسلامتی و شادی بغلش کنی 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
2810