2777
2789

بهترین شیشه شیری که من استفاده کردم اونت هس

✔️ برل کولیک ونفخ نوزاد عالیه 

✔️بیشتر نوزادان این شیشه رو میگیرن 

✔️برا نوزاد تازه متولد شده سایز صفر بگیرین ۶۰سی سی هس(البته پسر من سایز صفرم بدردش نمیخورد و دهنش پر شیر میشد ولی سایز صفر یومامی خروجی کمتری داش بهتر بود )

یه چیزی ک هس هر شیشه ای به نوزاد دادین احتمالش زیاد هس ب اون عادت کنه پس مراقب باشین چه شیشه ای براش میخرین چون شاید مجبور شین تا اخر از همون شیشه استفاده کنید (البته پسر من هرچی شیشه بهش داشتم گرف از بی بی لند اونت یومامی مینا بی بی (یومامی شبیه اونته سرشیشه ش)

دوستانی ک بچشون ب اونت عادت کرده شاید یه وقت از پس هزینه برنیان چون بچه های شیر خشکی چندین شیشه نیاز دارن میتونن یومامی بخرن بد نیس جدیدا بی بی لند هم شبیه اونت شیشه زده با قیمت ارزونتر از یومامی 

من بخاطر شیشه شسر واقعا مشکلات زیادی داشتم از اونت سایز صفر سایز یک وسایز دو گرفتم وکاملا راضیم 

امیدوارم تونسته باشم ب شمام کمک کنم

نکته :شیشه شیر رو هفته ای یکبار با شیشه شور ومایع ظرفشویی بشورین 

ممنونم، منم همش تو فکر بودم چی بگیرم. بی بی لند برا دو قلوها خوبه؟آخه اونت گرونه

بی بی لند اره خوبه دهانه عریضشو بگو بی بی لند مدلی ک سرشیشه ش شبیه اونته میخوام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.