2777
2789
عنوان

قدو‌وزن نی نی ده ماهه

105 بازدید | 16 پست

سلام مامانی ها..پسر من ۱۰ماه و ۷روزشه ۸۱ قدشه و تقریبا ۱۲وزنشه ...دکترش میگه خوبه ..ولی مادر شوهرم میگه خیلی لاغره و کوچیکه ..میشه بگین نی نی های شما چقدره؟

خیلی خوبه مادرشوهرت الکی میگه میخاد اذیتت کنه

پس من چی بگم دخترم همسن بچه شماست ۹ ماهگی بردم بهداشت گفت ۷۱۰۰ هست قدشم ۶۷

البته من پیش متخصص بردم گفت خوبه چون خودتم ریزی و اینکه شیر خودمو میخوره من خیلی ناراحتم ولی چیکار کنم

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
خیلی خوبه مادرشوهرت الکی میگه میخاد اذیتت کنهپس من چی بگم دخترم همسن بچه شماست ۹ ماهگی بردم بهداشت گ ...

جدی ...دکترشم میگه خوبه ولی این مادر شوهرم رو اعصابمه ..دخترها یکم کم وزنتر از پسران دیگه ..منم شیر خودمو میدم ..غذای کمکی نمیدین شما؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی ...دکترشم میگه خوبه ولی این مادر شوهرم رو اعصابمه ..دخترها یکم کم وزنتر از پسران دیگه ..منم شیر ...

آره واقعا وزنش عالیه...الکی میخاد ی حرفی زده باشه

چرا غذا میدم ولی خوب همینه دیگه متخصص بهم گفت ژنتیکش ب خودت کشیده

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
آره واقعا وزنش عالیه...الکی میخاد ی حرفی زده باشهچرا غذا میدم ولی خوب همینه دیگه متخصص بهم گفت ژنتیک ...

عزیزم ...خوب خدا وشکرر. سالمه ..به غذاهاش کره بریز و خرما حتما بده دخترهای با چیزای گرم رابطشون خوبه

خیلی خوبه 

پسر من ۱۲ کیلو قد ۹۱ 

سه سالشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
جدی ...دکترشم میگه خوبه ولی این مادر شوهرم رو اعصابمه ..دخترها یکم کم وزنتر از پسران دیگه ..منم شیر ...

گلم این وزن خیلی عالیه من پسرم یک سال و چهار ماهشه۹کیلوعه قدشم۸۰ جزع قد بلنداس

کوچک تر آنی که برنجانی✌️😊
عزیزم ...خوب خدا وشکرر. سالمه ..به غذاهاش کره بریز و خرما حتما بده دخترهای با چیزای گرم رابطشون خوبه

بخدا کره میزنم چیزای مقوی هم میدم ولی خیلی اشتها نداره ب غذا کم میخوره بیشتر ب شیر خودم وابسته اس...راستش منم ب تغذیه خودم نمیرسم ک شیرم چرب باشه 

حالا میخام براش شربت نئوزینک بگیرم بلکه اشتهاش باز بشه

2810