2777
2789
عنوان

خانمای باردار یا مامانا میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 21 پست
اخی گلم منم خیلی خورد تو ذوقم میشه عکس سنو رو بفرستیالبته من فردا میرم یه جای دیگه برای تعیین جنسیت

سونو ان تی مو ازمایش گرفت

فقط عکس سونو قلب دارم

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺
دقیقا منم استرس داشتم 173 بود

دکتر گفت بخاطر استرس مادر میره بالا ضربان قلبش

ولی من دل بسته بودم به پسر بدجور خورد تو ذوقم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها من ازمایشگاه از سنو کپی گرفت

نه من خودشو گرفت گفت بیا شنبه تحویل بگیر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ایشلا که اشتباه حدس زده برا منم دعا کن فردا میخوام برم تعیین جنسیت

من ۲ هفته دیگ میخوام برم

1
5
10
15
20
25
30
35
40