2777
2789

خودش بازی کنه

اصلا اعصابم داغونه

ب نظرم هیچ کی نباید بره خونه کسی ک بچه کوچیک داره😣

شما هم اینطورین

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزارش یه جایی کارهات بکن 

از یکی کمک بگیر 

موقعی که خوابه بیشتر کارهات با برنامه ریزی انجام بده

مهد کودک ها چند ساعت نگه میدارن میتونی بزاری آنجا 

کسی از خونه بچه دار توقع تمیزی صدردصد ندارع عزیزم سخت نگیر 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

تو فامیل ما همینه ها 

ما وقتی دو نفر ازدواج میکنن تا وقتی بچشون ۴ ساله نشه خونشون نمیریم اصلا برا نهار شام ،مگر خودشون دعون کنن

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگه بچه شون با ادب باشه اوکیه

با ادب بی ادب نداره

بچه باید تو خونه ازاد باشه بازی کنه

پادگان که نیست این کارو بکن نکن

خونه ای که بچه کوچیک داره شلوغه

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بچه بدون رفت امد که تربیتش بد میشه از ادم بدور که نمیشه نگهش داری

عزیزم ما میریم خونه بزرگترها

بعدم پارک و مهدکودک و هزار جا هس

با ادب بی ادب ندارهبچه باید تو خونه ازاد باشه بازی کنهپادگان که نیست این کارو بکن نکنخونه ای که بچه ...

بخدا من یه دختر عمه دارم گل کیف میکنی نگاش کنی خیلی مؤدب و خانوم‌میشینه یه گوشه ۳ سالشم هس

ولی یه پسر خاله دارم یزیده روانیم میکنه خیلی بی تربیته

❌خانوما درخواست دوستی ندن❌
اگه بچه شون با ادب باشه اوکیه

خانما میان ب شما درخواست دوستی میدن 

شت 

جک جالبی بود😂😂😂😂

منم مهمون داشتم برام عذاب بود چون دوتا بچه دارم کوچیکه ۱۷ ماهشه به شدت لوس و بغلی...دیگه چاره چیه..الان شبی که فرداش  مهمون دارم خورشتامو بار میذارم و تاصبح خونه رو اساسی تمیز میکنم حتی بشقاباو اینارو حاضر میکنم میچینم چون بچم خوابه..فرداشم به سالادو اینا میگذره...یک ساعت به اومدنشون برنجو بار میذارم...تا حدودی راحت تر شدم.تازه من خونم به شدت کوچیکه و وسایلام تو تم توهم چیدم...من از جای کوچیک که مهمونا همه تو دست و پای همن و اینکه چون جا کمه هیچی طبق برنامه پیش نمیره بیشتر اذیت میشم

منم مهمون داشتم برام عذاب بود چون دوتا بچه دارم کوچیکه ۱۷ ماهشه به شدت لوس و بغلی...دیگه چاره چیه..ا ...

بعد یه اقا اومده در این مورد نظر میده 

ادم دوس داره خودشو نصف کنه

انگار مردا چی حالشون میشه در این باره

تو فامیل ما همینه ها ما وقتی دو نفر ازدواج میکنن تا وقتی بچشون ۴ ساله نشه خونشون نمیریم اصلا برا نها ...

ببوسم اون کسی رو که همچین رسمی راه انداخته...خدا خیر دنیا و آخرت بهش بده...من بچه دار خوب میفهمم عجب رسم قشنگی به جا گذاشته...

بعد یه اقا اومده در این مورد نظر میده ادم دوس داره خودشو نصف کنهانگار مردا چی حالشون میشه در این بار ...

اوووفففف اینو که بیخیال اعصابتون به خاطرش به هم نریز ارزششو نداره..ولی آقایون درکل نمیفهمن مهمونی دادن خانوم بچه دار چقدر سخته

اوووفففف اینو که بیخیال اعصابتون به خاطرش به هم نریز ارزششو نداره..ولی آقایون درکل نمیفهمن مهمونی دا ...

چی و میفهمن؟