2777
2789
عنوان

شیرخشک مونده به بچم دادن

698 بازدید | 30 پست

بچه ها واقعا دارم از استرس میمیرم

من دیشب سه پیمانه برا بچم درست کردم که نخورد همونجا از خستگی مردم

ساعت ۶مثل اینکه همسرم همونو به بچم میده کلی دعواش کردم

میگه فکرکردم تازه درست کردی

من بالای نیم ساعت میریزم اضافه رو

معده اش داغون نشه

مسموم نشه

۴ساعت مونده بود

وای دارم از استرس میمیرم

۵ماهشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش من بدترشو تجربه کردم چهار ساعت که چیزی نیست ،مامانم من شیر خشک مونده اونم ده ساعت دادم بچه ام خورد

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
نگران نباش من بدترشو تجربه کردم چهار ساعت که چیزی نیست ،مامانم من شیر خشک مونده اونم ده ساعت دادم بچ ...

خدا بچتو حفظ کنه

واقعا برا منی که اینقدر تا الان زحمت کشیدم بخدا سخته شماها میدونید من چی میگم

اون یکی بچه ام معده اش داغونهورفلاکس داره

این یکی دلم خوش بود میگم این داعون نسه

دوقلو ان

کاش اونو بالا بیارع

تو چهار ساعت اگه هوا خنک باشه چیزی نمیشه خیالت راحت،ببین مامانم ده ساعت گذشته بود داد خورد همه گفتن باید ببریش بیمارستان شوهرم گفت نمی‌خواد بچه رو سوراخ سوراخ میکنن،دیگه از خواهر شوهرم پرسیدم گفت اگه مسموم شده بود همون لحظه بالا میاورد،از پزشکش که پرسیدم گفت تا 24ساعت اگر بالا نیاورد یا به اسهال نیفتاد مشکلی نیست

هیچی نمیشه 

یه بار جاریم خونه نبود تازه شاغل شده بود برادر شوهرم بهش شیر مونده داد

بچه کلی گریه کرد و دل درد شد

منم به جاریم علتش رو گفتم 

بعدش کلی شوهرم دعوام کرد دهن لقی و به تو چه 

نمیدونم چیکارش کردن ولی بعدش خوب شد الان بچه ۳ سالشه سالمو و سرحال...

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
خدا بچتو حفظ کنهواقعا برا منی که اینقدر تا الان زحمت کشیدم بخدا سخته شماها میدونید من چی میگماون یکی ...

منم عزیزم بچه ام هم ریفلاکسی هست هم به پروتئین گلوری حساسیت داره ولی خب ناگفته نماند دیروز اینقدر خسته بودم اینم گریه میکرد شیر خشکس که چهار ساعت بود رو درست کرده بودم دادم بخوره البته هوا خنک بود و بو و مزه اش هم تغییر نکرده بود

2810