2777
2789

من وقتی به دنیا امدم همچی خوب تا وقتی که زنعمومم طلاق گرفت عموم هزینه مهریه رو نداشت اگه میرفت زندان مادر بزرگم دق میکرد زنعمومم رو یه مرده گول زده بود برات قصر میخرم و فلان...  بابای من از سر اجبار هزینه مهریه رو داد... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وقتی به دنیا امدم همچی خوب تا وقتی که زنعمومم طلاق گرفت عموم هزینه مهریه رو نداشت اگه میرفت زندان ...

حالا ما هی رفتیم تا زنعمومم رو راضی کنیم که کارت اشتباهه انگار نه انگار این طلاق گرفت 

مامان من بچه های زنعمومم رو بزرگ کرد مادری کرد براشون دستشویی رفتن بلد نبود مادرم یاد داد دوتا دختر و یه پسر 

مامانم تر و خشک میکرد مراقبشون بود.. 

اقا رفت و رفت این دختر بزرگه شوهر کرد موقع عقد دعا گذاشتن خونمون اون زندگی شاد شد زهر مار جهنم خواهر گلم شد مریض طلسم شدیم بابام 6سال سرکار نمیره🥹 ولی خب میچرخیم به لطف خدا 

این روز حنابندونش مامانش و زنعمو بزرگه دعا گذاشت ما کلا فلج شدیم 

این دوتا دختر ایشالله ذلیل شن به مامان من بدی کردن رفتن پیش مادرشون که میگفت من از بچه هام متنفرم از نا مادری بدتر بود حالا این دوتا خاهر مادر مامان منو میخان بسوزنن نمیتونن شما بگین اخه حق ما این بود