2777
2789
عنوان

عکسم رفته گوگل😐 چهار سال پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 49708 بازدید | 181 پست

niniyarr@

هر هست از قامت ناساز بی اندام ماست             ور نه تشریف تو بر بالای کس کوتاه نیست             حافظ ار بر صدر ننشیند ز عالی مشربیست عاشق  دردی کش اندر بند مال و جاه نیست

عکس بچگی کراشمو گذاشتم هنوز مونده😑

نمیدونم چیکار کنم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامچرا شما هر از گاهی به من سلام میدین بعد غیب میشین😅

عزیزم امضات گفتی اطلاعات زیادی در مورد کم کردن وزن داری میشه یه سوال بپرسم؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

از کجا متوجه میشیم که عکس رفته گوگل ؟

خوب وقتی عکست رو میزاری تو یه تایپیک و پاک نمیکنی می‌ره گوگل دیگه... یا اینکه یکی عکست رو برداره پخشش کنه..

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
اوووو نه باباتو هم کرجیییی؟ نگووو نهه نمیشه

کجای کرج متمئنم اون دیه فرق داره😅😭💔😂❤️

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
یک تومن بریز به کارت من از تو سنگم شده شماره مامانشو در میارم😂😂

نمیشناسم شما؟😂💔

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
عزیزم امضات گفتی اطلاعات زیادی در مورد کم کردن وزن داری میشه یه سوال بپرسم؟

بله حتما

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بله حتما

من همه بدنم خیلی لاغره 

ولی شکم دارم خیلی بزرگ نیست ولی لباس تنگ بپوشم مشخصه .مراقب غذا خوردن هستم و اینکه روزی یه وعده  اونم فقط نهار بیشتر نمیخورم .ورزش هم میکنم ولی این لعنتی اصلا اب نمیشه نمیدونی چیکار باید بکنم؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من همه بدنم خیلی لاغره ولی شکم دارم خیلی بزرگ نیست ولی لباس تنگ بپوشم مشخصه .مراقب غذا خوردن هستم و ...

سلام عزیزم چند تا نکته بهت میگم

اول اینکه یه ذره شکم داشتن به خاطر وجود رحم طبیعیه

طبق برنامه ورزشی عضلات شکم شش تکه پیش برو (برنامش تو بازار) فقط هم گزینه کاهش چربی شکم.... 

اگه قرار به حذف باشه ناهارو انتخاب کن

طب سنتی حذف ناهار رو تایید میکنه

صبحانه و شام پابرجا باشه

پلانک روزانه بزن و زمانشو هی بیشتر و بیشتر بکن

اگه طبع تری داری تو مصرف آبم احتیاط کن یعنی فقط زمان تشنگی اب بنوش

پروتئین و فیبر و چربی سالم مصرف کن

تو مصرف کربوهیدرات ها، برنج و نان، فست فود و هله هوله، شیرینیجات، چربی های مضر و... احتیاط کن.

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
سلام عزیزم چند تا نکته بهت میگماول اینکه یه ذره شکم داشتن به خاطر وجود رحم طبیعیهطبق برنامه ورزشی عض ...

شام چه ساعتی خوبه بخورم؟ بخاطر این شام نمی خورم چون شب معدم درد میگیره .

شام چه ساعتی خوبه بخورم؟ بخاطر این شام نمی خورم چون شب معدم درد میگیره .

ساعت ۱۹ بهترین زمان خوردن شام

2810