2777
2789
عنوان

عکسم رفته گوگل😐 چهار سال پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 49708 بازدید | 181 پست

کلا عکسی که با انتشارش تو فضای عمومی اینترنت دچار اضطراب ممکنه بشید رو تو نی نی سایت نذارید

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جای شما باشم هیچ وقت عکسمو اینجا نمی زارم تو اینستا حاضرم یرازم وای اینجا نه،اینجا خیلی هولش زیاده خیلیا هستن تا یکی عکس می‌زاره سریع اسکرین میگرن یه چیز دیگه ممکن لو برید و آشنا دربیاد بره همه تاپیکاتون رو بخونه و ابروتون بره یکی از آشناها رو من اینجا دیدم و رفتم تمام تاپیکا و دغدغه هاش رو خوندم😁

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
من جای شما باشم هیچ وقت عکسمو اینجا نمی زارم تو اینستا حاضرم یرازم وای اینجا نه،اینجا خیلی هولش زیاد ...

ای کاش به آشنا میگغتی لو رفته ، طفلی ممکنه به خیال اینکه ناشناسه یه تاپیک ها خصوصی بزنه ، اینجور واقعا آبروش میره ، دلم سوخت براش

من جای شما باشم هیچ وقت عکسمو اینجا نمی زارم تو اینستا حاضرم یرازم وای اینجا نه،اینجا خیلی هولش زیاد ...

چ جوری شناختیش 

نسبتت باش چی بود

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....

منم چندتا عکس و فیلممم تو گوگل هست.البته ماسک دارم.کنترل کیفی یه شرکتی بودم اسم اون شرکت سرچ کنید تصاویرم هست 😜😜😜😜🤭

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️
2810