2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد

50 بازدید | 9 پست

سلام دوستان، پسرم ۴ ماهو نیمه هست وزنشم ۸ و نیم کیلو. تا حدودای ۳ ماهگیش استفراغای شدید و جهنده داشت شبم که اصلا خواب نداشتم از دستش. الانم خوابش افتضاحه هر یه ساعت یبار بیدار میشه و فقط توی کریر که عقب جلو کنم خوابش میبره با صدای سشوار براش پخش میکنم. بردم دکتر فقط طبق علائمش گف رفلاکسه

. الان دوهفته یبار از اون استفراغا میکنه وقتی بیرون میبرم خیلی گرمش میشه اونجوری استفراغ میکنه. خوابشم بده

. سرفه گه گاهی میکنه. نمیدونم براش دارو بدم یا نه. میخام تا ۶ ماهگیش صبر کنم غذاخور که شد شاید خوب بشه. به نظرتون کارم درسته؟ چون وزن گیریشم خوبه دلم نمیاد دارو بدم. از طرفی از بی خوابیاش شاکیم..نظرتون بگین بهم لطفا ممنونم.

من اس اومپرازول دادم

دکتر داد

یه دوره‌خورد خوب شد

اوایل مردد بودم اما نهایت با توجه به شرایطش دادم‌بهش

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
من اس اومپرازول دادمدکتر دادیه دوره‌خورد خوب شداوایل مردد بودم اما نهایت با توجه به شرایطش دادم‌بهش

ببخشید میشه بگین علائمش چیا بود، چقد طول کشیده بود علائمش و دارو تا چه حد خوبش کرد؟ چون میگن زیاد تاثیر نداره. میخام ببینم خواب شبش رو هم خوب کرد یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید میشه بگین علائمش چیا بود، چقد طول کشیده بود علائمش و دارو تا چه حد خوبش کرد؟ چون میگن زیاد تا ...

ببین دختر من رفلاکس پنهان داشت

یعنی دائم یعنی داااائم من متوجه میشدم شیر میومد تو گلوشو غورت میداد،‌گرفتگی صدا و سرفه بخاطر رفلاکس...

فقط تو خواب شیر میخورد، تو بیداری اصلا

خوابشم افتضاح.

تقریبا یکی و هفته بعد مصرف علائم بهبودی رو دیدیم، دیگ اون حالتا رو نداشت، شیر خوردنش اوکی شد.خوابشم خوب شد، اابته الان‌هم نصف شبا برای شیر بلند میشه، اما مثلا ۳ میخوابه، تا ۱۰ و ۱۱ صبح، متوسط سه ساعت یبار بیدار میشه شیر میخوره، همون وسط شیر دوباره میخوابه، بعضی وقتام فاصله ش بیشتره، بعضی کمتر...

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
ببین دختر من رفلاکس پنهان داشتیعنی دائم یعنی داااائم من متوجه میشدم شیر میومد تو گلوشو غورت میداد،‌گ ...

وزن گیریش چطور بود؟ خوب وزن میگرف؟ شیر خشک میدادی بهش؟

دوستان خواهش میکنم نظراتتونو بگین شک دارم دارو بدم یا نه بیچاره بچم اذیته

دکتر من ک گفت به بچه های نارس هم اس اومپرازول میدن... وقتی اذیت بود چاره ای نبود

البته

من یه ماه دیرتر بهش دادم، یه ماه صبر کردم و دودل بودم

اما خب میدونم تو طب سنتی هم درمانهایی براش هست

نمیدونم دیگ چقدر جوابه

وزن گیریش چطور بود؟ خوب وزن میگرف؟ شیر خشک میدادی بهش؟

اون تایمی ک خیلی شدید شد وهنوز دارو نمیخورد ک نبردم برا وزن

الان این ماه باید ببرم

ولی شیر خوردنش خییلی کم شده بود

نه فقط شیر خودم

البته تست کردم بعضی چیزا نمیسازه بهش اونارو کم رعایت کرذم همزمان

اون تایمی ک خیلی شدید شد وهنوز دارو نمیخورد ک نبردم برا وزنالان این ماه باید ببرمولی شیر خوردنش خییل ...

منم شیر خودمو میدم، ببخشا زیاد سوال میکنم، 

وقتی شدید شد چجوری شد علائمش؟

منم شیر خودمو میدم، ببخشا زیاد سوال میکنم، وقتی شدید شد چجوری شد علائمش؟

داشت از شیر میفتاد

گرسنه میموند

اینطور شد ک دیگ بهش دادم