2777
2789

ای بابا درس شیرینیه که😂

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎خواهرم نمیفهممت چرا نمیتونی انتقاد پذیر باشی/:

من از تنها چیزی که اصلا سردر نمیارم درسه😒

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش منم هیچ وقت ریاضی رو مفهومی نفهمیدم فقط حفظ میکردم انگار ولی خب با یه دبیر خوب خیلی پیشرفت کردم...اگر سطح ضعیفی دارین به نظرم معلم خوب و تمرین زیاد خودت خیلیییی نتیجه ی خوبی داره

یعنی هرچقد بخونم یادم میره باز نمیتونم حل کنم

برو پیش یک معلم خوب یادت بده

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎خواهرم نمیفهممت چرا نمیتونی انتقاد پذیر باشی/:
راستش منم هیچ وقت ریاضی رو مفهومی نفهمیدم فقط حفظ میکردم انگار ولی خب با یه دبیر خوب خیلی پیشرفت کرد ...

از کجا بیارم اخه معلوم خوب رو باید هیلی بخونم  باز تو مغزم نمیشینه 

پر  حسرت های شیرین💔
ای بابا درس شیرینیه که😂

آره جون عمت یه بار دیگه بگو😲🔫🔫🔫🔫🔫

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

یکبار بشین با معلم خوب از پایه یادبگیرش قول میدم عاشقش میشی

اصلا حل مسائل ریاضی خیلی ذهنو آزاد میکنه.... 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
آره جون عمت یه بار دیگه بگو😲🔫🔫🔫🔫🔫

نمیگم درس شیرینه ولی از درستی حفظی انسانی مثل فنون و...خیلی بهتره این نظر منه😂

از کجا بیارم اخه معلوم خوب رو باید هیلی بخونم باز تو مغزم نمیشینه

کلاس آنلاین شرکت کن... اتفاقا تو شهر ما هم دبیر خوب خیلی کم بود ...ملاک پور و کرمی برای ریاضی دبیرای خوبی هستن

کلاس آنلاین شرکت کن... اتفاقا تو شهر ما هم دبیر خوب خیلی کم بود ...ملاک پور و کرمی برای ریاضی دبیرای ...

الان نشستم خوندم خوندم دستم خسته شد اینقد نوشتم بازم هیچی تو مغزم ننشست  ممکنه با مرور زمان خوب بشم یا اگه اینجوری باشه کلا هیچچچچ نمیشمم 

پر  حسرت های شیرین💔