2777
2789
من اغلب خونه پیش شوهرم تاپ سفید و یا قرمز و شلوارک لی .شلوار روشن همراه بلیزهای رنگی.شوهرم توی روز دوست نداره دکلته و یا زیاد باز بپوشم اعتقاد داره لباس باز برای شبه. از اینکه رنگ تیره و مشکی بپوشم متنفره. از دامن خوشش نمی آد.دوست نداره منو پشت فرمون ببینه میگه از جذابیت زنانه کم میکنه،عاشق سنجاقهای فانتزی وبراقه که اغلب استفاده میکنم.خودم رو که میگیرم بیشتر دنبالمه.غذاش باید متنوع باشه اما همیشه دیگرون بیشتر از اون از دست پختم تعریف میکنند.به نظر خیلیا با کلاسم اما به نظر اون خیلیا باکلاسترن.از راه که میرسه شربتش آماده اس.داره میره تا دم در همراهشم وبراش با لبخند دست تکون میدم.هیچ وقت کفشش رو واکس نزدم،لباسای چرکش رو جدا نکردم.خودش اغلب میریزه ماشین من فقط روشن میکنم.بهش یاد دادم درب ماشین رو مخصوصا پیش خونوادش برام باز کنه.در ضمن رک و پوست کنده بهش گفتم اگه خیانت کنه بدون هیچ جر و بحثی خیانت میکنم.
سلام منم میخوام یه چیزی یادتون بدم که البته خودم از جاریم یاد گرفتم
یه روز ما مهمون داشتیم و همکار همسری اومده بودن خونه مون کار همسری من جوریه که 14روز خونه نیست و میره جنوب البته همکارشم همینجوریه خلاصه من و خانم دوستمون داشتیم درد دل میکردیم که مادرشهرم اومد (ما طبقه بالای خانواده شوهریم*)خانم دوستمون به مادر همسری گفت که طفلی عروست خیلی تنهاست و کلی دلتنگی میکشه تا شوهرش بیاد مگه نه 0اخه من از خانواده خودمم دورم و اونا یه شهر دیگه ان)مادر شور هم با کمال پررویی گفت هر کسی طاووس خواهد جور هندوستان کشد میخواست نشه زنه مهندس حالا من بدبخت قبلش کلی جلو اون از خانواده شوهر تعریف کرده بودم نمیدونی چه طوری نگام کرد که هنوز یادم نرفته منم مدتها از دست مادرشوهر دلگیر بودم و اه و ناله میکردم
یه بار که مثل همیشه به خرج کردنای من گیر میداد رفته بودیم با هم کیش که کوفتمون کرد هی میگفت پسرم میره زل گرما میسوزه اینا رو نخر اونا رو نخر منم نه گذاشتم نه برداشتم گفتم مادر بالاخره زن مهندسم بایدئد یه جوری خونه و زندگیم معلوم باشه یا نه همسری هم نامردی نکرد دست رو هر چی گذاشتم واسم خرید ای سوختتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت که دیگه الان دوساله از دهنش در نیومده البته به طرق دگه میسوزونه ها ولی منم هی راهکار یاد میگیرم جوابش میدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم ازتون یه رهنمایی میخوام
شوهر من به شدت وابسته خانواده اشه و همون طور که فتم 14 روز میره جنوب تو 14 روزی هم که هست تمام اعضای خانواده اش کاراشونو میزارن تا ان بیاد یعنی در واقع اچار فرانسه خونه شونه حاضره از وقت من و بچه اش بگذره و اون رو برای خانوادهش بزاره متاسفانه ما به خاطر نبودن شوهرم مجبوریم پیش مادرشوهرم باشیم تا روزایی که نیست یعنی من راحت باشم اما نیستم دلم میخواد مستقل باشم خونه مون اما د هستش ولی همسری نمیاد بریم خونه خودمون واسه اینکه من گیر ندم کابینت کردنش رو هی عقب میندازه تا اماده نشه و من گیر ندیم بریم خونه خودمون الان پسرم سه ماهشه و احساس مسکنم مادرشوهرم داره کاری میکنه ازم جداش کنه هی بچه ام بچه ام میکنه اما وقتی میگم یه دقه نگهش دار برم حموم میگه کار دارم یا کمرم درد میکنه شما بگین من چکار کنم
مهرناز جون من اعتقادم همیشه بر اینه که اول بایدمسایل و مشکلات رو از راه درست وبا آرامش با همسری درمیون گذاشت اگه اینکار و کردی جواب نگرفتی محکم جلوش وایستا بگو بودنت با نبودنت دیگه فرقی نمیکنه ، من هم آدمم به تو و توجهت بیشتر احتیاج دارم .جدی و قاطع باش ،به مادر شوهرتم رو نده اگه میگه بچم توام مثل من بگو فکر کردم با یه مرد ازدواج کردم؟! یا بهش بگو طفلی شوهرم خیلی واسش ناراحتم چون میدونم وقت نمیکنه به خودش برسه من هم نمیتونم کاری واسش انجام بدم.راستی منم خط قرمز رو خونواده شوهرم کشیدم.شوهر منم شرایطش مثل شوهر شماست شوهرم بدون اجازه من خونه باباش نمیره.من مستقلم هیچ وقت هیچ کس جرأت دخالت تو زندگیمون رو نداره
ونوس جون و همه خانومایی که میل جنسی پایینی دارند. باید به این موارد دقت کنند.اول اینکه بحث وجدل و اختلاف نظر با شوهر ،نداشتن مکان مستقل و زندگی با افرادی مثل مادرشوهرو... زایمان وبه طبع اون خستگی ،بیخوابی.هرگونه استرس ونگرانی از جمله استرس از بارداری نگرانی در روند شغلی وتحصیلی.وجود افسردگی و یا خاطرات تلخ ج.ن.س.ی.خیانت و یا خشونت شوهر هر کدوم باعث سرد مزاجی میشه.پس سعی کنین این مسایل را خودتان یا به کمک مشاور حل کنید... هرچه آرامش در زندگی و روحیه تون برقرار باشه کمک شایانی به شما میکنه.هرچه رابطه ج.ن.سی شما بیشتر باشه انگیزش شما هم بیشتره.شاید شوهرتون یکه تازه و فقط به خودش توجه داره که باید پیش نوازش و ارگاسم شما هم براش مهم باشه باهاش صحبت کنید و خودتون هم در س.ک.س فعال باشین.تنفس عمیق و تمرکز از یادتون نره. راستی خودارضایی رو حذف کنید که یه علت کم میلی محسوب میشه. خوردن کاکائو،مخلوط عسل و دارچین،زنجبیل و گلاب، فلفل غذا های تند و پیاز محرکای خوبی هستند.راستی سیگار نکشین.اگه با رعایت و حل این مسایل مشکلت حل نشد به پزشک زنان مراجعه کن
چندتا ایده. روی بالشتون یه قلب بکشین اسماتون رو بنویسید وبعد یا روبان دوزی و یا گل دوزیش کنید... قبل از اینکه سر کار بروه روی صندلی ماشینش یه رز صورتی بزار تلویزیون رو خاموش کن و یه یادداشت بزار که "لطفا منو روشن کن" قبل از شام رو بشقابش یه قلب قرمز با سس بکش اما مراقب باش تند نباشه،چون اونوقت قلب تون آتشین میشه حتما دستاشو بگیر وکنارش باش زمانی که خواستی بحثی رو شروع کنی.اینکار به هردوی شما آرامش میرسید توی یه قالب قلب براش کیک بپز. با خرید کتاب ،فیلم، وآلبوم موزیک مورد علاقش خوشحالش کن توی گوشیش صداتو براش ضبط کن و جملاتی عاشقونه رو بازگو کن
ممنون پردیس جون از ایده های خوبت حتما استفاده میکنم
آره مثلا شوهر من عاشق صدای استاد شجریان هستش یا کنسرت سنتی منم دوس دارم سعی میکنم برای یه وقت مناسب بلیط بگیرم تا بدون پسرم بریم . یادم باشه کلی هم چیتان بیتان کنم
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
تازه ما 3 ماهه که از حج برگشتیم با خودم میگم ولش کنم وقتی چشماش رفته خونه خدا رو دیده و باز این کاررو میکنه دیگه گفتن من چه فایده داره !!! ولی باز دلم طاقت نمیگیره و بدجوری بغضم میگیره وقتی به این کارش فکر میکنم

نمیدونم به روش بیارم یا نه ؟

الان توی ماه 8 بارداری هستم و دیشب وقتی خوابید اونقدر گریه کردم و خیلی احساس بی ارزش بودن میکنم