2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. اومدم و نبودین. اما خواستم خداربخیری به دوستان عزیز و به خصوص مامان ایلیا بگم. واقعا نکات عالی و کاربردی بود و من این چندماه که تازه خوندم تایپیکو خیلی به وارم اومد. ممنونم

نانی دخترم همه ی زندگیمی
من که به اونا گیر نمی دم....اصلا مامانم اجازه نمی ده کسی بد عروساشو بگه..........خیلی هواشونو داره.. ...

من مجرد یه سوال دارم. اگه من بخوام همینطوری رفتار کنم و خونه مادر شوهر دست به سیاه و سفید نزنم. اگه برن تو گوش همسرم بخونن که زنت چرا کمک نمیکنه یا مثلا اگه همسرم بهم جلوی جمع بگه باند شو کمک کن سیاست درست در مواجه باهاش چیه؟ چطور بتید برخورد کنم؟

فری جان فک نکنم صورت خوشی داشته باشه بریم جایی و بجای کمک یا ... خودمونو به بیخیالی بزنیم. من خودم ا ...

من خانواده شدهرم خوبن توقع کارو .... ندارن منم عقیدمه که ادم بخاد بپزه بشوره بسابه میشینه خونه خودش باتاپ شورت میگرده کلی هم راحت تره ادم میره خونه کسی واسه مهمونی و استراحت میره* من غذاکه میخوریم چندتابشقابو پارچ برمیدارم میزارم رواپن اصلا تواشپزخونه نمیرم ولی مثلا جای اینکه ۱۰ تا بشقابو بزارم روهم دوتادوتا بلند میکنم میبرم میزارم رواپن و یه دستم سس خوری یه دستم نمک دون میام میزارم رواپن باز میرم یدونه پارچو دودستی میارم ..... سبک و کم کم بلند میکنم هم  خسته نمیشم هم دیگرانم میبینن که اهی این طفلی چقد میره میاد کلا مردم نگها میکنن کسی ننشسته باشه . حالا یکی از جاریام خیلی خنگه ۳۶ سالشه میره دستمال سفره میاره یه ساعت پاک میکنه بعد جارو نپتون میکشه بعد ظرفارو تو کابینتا جلبه جا میکنه و... خیلی فرزه کلی من دوس دارم مثل خانوم بخورم بکشم کنار اون چارتا ظرفم بخاطر این بلند میکنم که خیلی توچشم نیادکارنکردنم و چارتا بروبیاکنم همین.

تازه من از همه عروسا کوچیکترم زیاد خانه داری بلد نیستم یبار دوتادیس شکستم مادرشوهرم میگه بلد نیستی برو بشین شاید سر شکستن دیس ممکن بود عصبانی شن یه تیکم بشنوما ولی یه عمر از ظرف شستن راحتم.

یکی از جاریامم وقتی شام دعوت میشیم خونه مادرشوهر از بعد از ظهر میره اونجا همه چیو کمکشون حاضر میکنه و کلی جارو و گردگیری و اماده کردن خونه واسه فامیلا .و شب دیگه خسته شده و تو مهمونی میشینه کار نمیکنه خب فقط مادرشوهرم میدونه اون کار گرده خستست بقیه فامیلا و حتی شوهر خودش همش میگن اززیرکار درمیره و.... باید کار کردنو بزارید جلو چشم همه. من شام دعوت میشم بعد نماز مغرب میرم کلی هم انرژی دارم و دوتاکمک ناچیزمم کلی به چش میاد

الان چند روزیه که خانواده شوهرم رفتند مسافرت. ...روزی که رفتند عصرش من رفتم خونشون و اونجا رو عین دس ...

چون تو یه خانوم به تمام معنایی ...بهت تبریک میگم 

مدافع حرمش نه ولی مدافع چادر مادرش هستم...یا زینب
2810