2777
2789
یه چی دیگه در ورودی ما رو همیشه مامان شوشو میومد پایین باز میکرد و من بدون اینکه چیزی بگم،می بستم.می گفت هوا بیاد تو!اما من معذب بودم.چون هم صدا تو ساختمون میپیچید و هم راحت میومد و می رفت.آخه یه بار که شوشو اومده بود من خوابیدم روش و بوس اونم اومد و دید.اینقد گریه کردم.اینا چیزی به نام حریم خصوصی معنی نمیده براشون.بعدا یاد گرفت که در باید بسته باشه.البته بگم از دست بیجا اومدناش شوشو قفلو عوض کرد.
خدایا دریاب مرا،تنها رفیقم،بهترین رفیق تنهایی هایم...
بچه ها من سختی زیاد کشیدم،بدون اجازه ی من میومدن خونمو حتی وسیله هامم میشکستنو به روشون نمیوردن.اگه بگم چقد گریه میکردم از دست کاراشون اما بازم از دختر بیشترکار میکردم براش.اما بعدا فهمیدم غلط محضه.باورتون میشه شوشو یه دفتر برداشت توش راهکار نوشت،جواب های زیرکانه و عاقلانه.همه ی کاراشونو نوشتم.باهام تمرین می کرد که اگه اینو گفت چی ج میدی؟شوشوم باحاله،من دوسش دارم شدید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرس مامان اسرا،کسی نیس؟من نمیدونم چجوری بدونم کی هس؟کی نیس؟شوشو خوبه اما خونوادش داغون کنن.امروز از دست مامانش ناراحت بود اومد بهم گفت،منم گفتم مامانته،طوری نیس!اون بیشتر درد دل کرد و منم طبق معمول گوش کردمدعا کنین خونم زود آماده شه.حوصله ی اینا رو ندارم.
میگم شوشو با مامانش دیشب بحثش شده.قرار بود فردا با مامی شوشو برم یه جایی،تفریحی.اکیپ زنونه.شوشو گفت نرو.حالا نمیدونم برم یا نرم.چون امروز اس داد نرو.اگه خواستیم برو.