2777
2789
زهره جان ممنون از اینکه به فکر هستی

عزیزم امروز آرومتر هستم

البته تصمیمات جدی گرفتم

یکی از خصوصیات اخلاقی من که باعث شده همسرم زیادی پررو بشه و به خودش اجازه داده به من توهین کنه ... صداقت بی چون و چرای من تو زندگیمونه .... و از خودگذشتگی بیش از حدمه

از خودم زیادی مایه گذاشتم در حد یک مرد

به خودم نمی رسم

لباس نمی خرم

آرایشگاه نمی رم

موهامو دو سال یکبار شاید رنگ می کنم

به فکر خورد و خوارک همسرم و پسرم هستم ولی خودم نه

حقوقمو تمام و کمال در اختیارش می زارم

همش دائم پیشش می گم سرم درد می کنه پاهام درد می کنه

وقتی تو خونه چیزی خراب می شه این من هستم که دائم حرص می خورم

خونم باید همیشه تر و تمیز باشه

با مامان دوگل موافقم : خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها میشه به منم کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستش ما تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم که بیشتری ها همددیگه رو میشناسن .شوشوی من هم بوتیک داره و بیشتری ها میشناسنش.و معمولا رفیق ها دم مغازه هاشون هستن و با هم حرف میزنن و ....

راستش من یه دختر دایی هم دارم که 2سال ازم بزرگتره و خیلی به خودش میرسه یکم زیادی بیرون تیپ میزنه

و چون گفتم که شهر کوچیکه بلافاصله حرفش پخش میشه و گاهی وقت ها هم یک کلاغ چهل کلاغ میشه.حالا واسه این دختر داییم حرف در اوردن تو شهر که این هرزه است و با این و اون میبینیمش.این حرف به گوش شوشوی من هم رسید و نه یک بار چندین بار.شوشو هم الان گیر 3 پیچ داده که حق نداری باهاش بیرون بری و خونشون بری و... شهر کوچیکه فردا واسه تو هم حرف در میارن و... من نمیخوام پشت زنم حرف باشه و.... من هم قبول کردم و نمیرم باهاش بیرون

اما اینبار خیلی زیاده روی کرده.دختر داییم اومد خونمون(ما عقدیم و هنوز خونه مامانم هستم) و موهامو واسم بافت.وقتی شوشو دید قشقرقی به پا کرد که نگو. میگفت حق نداره خونتون بیاد.وقتی هم اومد تو بی محلی کن دیگه نیاد

فکرشو بکنید میگه خونه مامانت هم نیاد.مامانم هم ازش خیلی ناراحت شد.میگه وقتی همه حرفشو میزنن واسه چی ما تا این حد پیش بریم اومد و 1 درصد دروغ باشه.فردا ما تو فامیل بد میشیم.عادی رفتار کنیم.به هر حال بچه ی برادرمه
از دستش خیلی ناراحته

منم هر چی بهش میگم داری افراط میکنی میگه تو سرم نمیره.اصلا بدجور شده.مثلا دیشب عروسی که بودیم دختر داییم هم بود.همش میپرسید کجا نشسته بودی؟؟؟؟؟؟کیا بودین؟با کیا بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میترسید با دختر داییم باشم.منم گفتم چته چرا اینطوری میکنی؟/میگه تو حساس شدی من همینطوری پرسیدم

میخوام موهامو پیش دختر داییم رنگ بریزم نمیزاره.میگم تو پول میدی برم ارایشگاه یا دختر داییم واسم مجانی بزاره؟؟؟؟؟میگه میدم برو ارایگشاه اما من میدونم دستش خالیه

چیکار کنم این عادتش رو ترک کنه.اول اینطوری نبود الان شده
یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
نفس جان سلام.انگار فقط من وتو هستیم.من نظر خودمو میگم.من اگه جای تو بودم پول از شوهرم میگرفتم و میرفتم آرایشگاه رنگ میکردم.یا اگه بدونم شوهرم دستش خالیه تا زمانی که شرایط فراهم بشه کمی صبر میکنم اما نمیرم پیش دختر داییم.ببین شوهرت سرت میترسه چون دوست داره بنظر من به خواسته اش احترام بگذار .اما بهش خیلی با متانت و آروم بگو عزیزم من میدونم تو نگران منی.من میتونم باهاش بیرون نرم ام خونه پدرم که نمیتونم بگم نیاد ولی اگه اومد باهاش گرم نمیگیرم.تو که نمیدونی اون شایعات درسته یا نه پس نه به دختر داییت بی احترامی کن نه شوهرتو حساس کن.اصلا با حرفهایی که پیش اومده بنظر من اصلا نباید میگفتی میخوام برم پیش دختر داییم رنگ کنم.خودتو بذار جای شوهرت اگه پشت سر یکی از فامیل شوهرت حرف در میاوردن تو عذاب نمیکشیدی که شوشوت با اون رفت وآمد کنه.بنظر من تو با شوهرت میخوای زندگی کنی دختر دایی آدم واسه آدم عزیزه اما تا وقتی که به رابطه زناشویی خود آدم لطمه نزنه.تو شوهرتو راضی نگه دار.از حضرت علی روایت داریم :وارد کوچه تهمت نشو.
ببخش عزیزم.من نظر شخصیمو گفتم.
نفس جون بنظر منم برو آرایشگاه.یمدت از دخترداییت فاصله بگیر وهمونی که شوهرت میگه انجام بده...وقتی شوهرت اینو میخاد شما بگو چشم....خیلی حساسش نکن..بعدیه مدت خودش میفهمه زیاد نباید سخت بگیره..
****ممنون میشم واسه باز شدن گره کارم صلوات بفرستین****
2810