2777
2789
سلام برنز طلایی عزیز
از اشنایی باهات خیلی خوشوقتم
من از صبح تو فکرت بودم و به مسایلی که بیان کردی فکر کردم
میدونی از نظر من یه زمانی باید ترمز دستی رو کشید
ببین عزیزم من حرفهای شما رو یک طرفه شنیدم
شاید شوهر شما هم geleh و شکایت برحقی داشته باشند
اما با صحبت های شما، از نظرم، شما باید تغییر رویه بدی به عنوان مثال agar سر یک مساله ای تا به حال مهربان بودی و gozasht میکردی, حالا برخلاف رفتار قبلیت عمل کن، میتونی خشن، طلبکار و یا خیلی جورهای digeh باشی
به نظرم یک مقدار بر اساس دل خودت رفتار کن ببین chi دوست داری agar ارایش زیاد دوست داری حتما این کار رو بکن از حق خودت و احساسات خودت و delbastegihat نکذر بخوام عامیانه begam حسابی با خودت حال کن و توصیه من به تو اینه که سعی کن خیلی خیلی جذاب و در عین حال دست نیافتنی باشی
برات بهترینها رو ارزو دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اگه ممکنه جواب منم بدین
مامان محدثه
1391/8/30 1:01 ق.ظ

سلام خانمای با سیاست
من یه مشکلی که دارم اینه که تا حالا هر وقت شوهرم معذرت خواهی کرده زود بخشیدم حالا طوری شده که گاهی بی توجه به نظر من کارخودشو انجام میده و در جواب اعتراض من میگه اشکال نداره بعدا از دلت درمیارم
لطفا کمک کنید خانمای با سیاست

سلام خانمای با سیاست
من یه مشکلی که دارم اینه که تا حالا هر وقت شوهرم معذرت خواهی کرده زود بخشیدم حالا طوری شده که گاهی بی توجه به نظر من کارخودشو انجام میده و در جواب اعتراض من میگه اشکال نداره بعدا از دلت درمیارم
لطفا کمک کنید خانمای با سیاست
کار هنری انجام میدم :چرم دست دوز ، نمدی و ... با قیمت منصفانه وبلاگhttp://termeart.blogfa.com/ تاپیک نی نی سایت http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1039331&postID=40558103
مامان محدثه میتونی اینبار زود نبخشیش و بگی آثار پشیمونی در تو نمیبینم که بخام زود ببخشمت.یا این مساله انقدر برام مهمه که به این زودی یادم نمیره .به زودی از دلم در نمیاد.
اگه فک میکنی رفتار شوهرت عکس العمل رفتار خودته.خب رفتار خودتو تغییر بده
برنز طلایی عزیز سلام از اینکه به خودت میرسی شکی نیست چون گاهأ به کلوپ زیباییتون سرک میکشم مطالبت جالبه. و بحثاتون عالی،اینایی که نوشتی رو خوندم.اما کارهایی که به نظرمون کاملا درست و به جاست اما با سلیقه و خواست همسر پیش نمیریم.خودت رو زیبا میکنی اما مطمعن نیستم نظرش رو در مورد نحوه ارایشت پرسیده باشی! یا شاید جایی از رفتارت رو بنا به خواست همسرت اعمال نمیکنی.مثلا مردی زن شوخ رو میپسنده و جذبش میشه اما همون برخورد برای مرد دیگری قابل تحمل نباشه.یا شاید تو رابطه جنسیت یه جایی درست عمل نکردی.خلاصه باید صحبت شوهر شما رو هم شنید که بهتره دوتایی نزد روانشناس برید
مامان محدثه سلام عاددددت به بازخورد شما. میدونه که عکس العملتون ضعیفه و راحت خام میشی.اگه مشکل جدیه سختتر برخورد کن به قولی رو نشون نده و کوتاه نیا.بازم تأکید میکنم دقت کن که اگه مسأله کوچکی بود نادیده بگیر و غیر مستقیم وارد عمل شو اما اگه به زندگی زناشوییت لطمه وآسیب جدی میزنه جلوش وایستا
مامان محدثه سلام عاددددت به بازخورد شما. میدونه که عکس العملتون ضعیفه و راحت خام میشی.اگه مشکل جدیه سختتر برخورد کن به قولی رو نشون نده و کوتاه نیا.بازم تأکید میکنم دقت کن که اگه مسأله کوچکی بود نادیده بگیر و غیر مستقیم وارد عمل شو اما اگه به زندگی زناشوییت لطمه وآسیب جدی میزنه جلوش وایستا
گاهی خواستم نبخشم اما دوباره عصبانی میشه و روز از نو روزی از نو
مشکل اینجاست که تو عصبانیت هاش فوری حرف طلاق را میزنه یا تحدید میکنه به قهر (یعنی میره خونه مامانش که من اصلا نمیتونم با قهر کنار بیام)یا ازدواج مجدد در عین حال میگه که دوستم داره نمی دونم قسم حضرت عباسو باور کنم یا دم خروسو
گاهی فکر میکنم شاید دیگه دوستم نداره دلش برام میسوزه
کار هنری انجام میدم :چرم دست دوز ، نمدی و ... با قیمت منصفانه وبلاگhttp://termeart.blogfa.com/ تاپیک نی نی سایت http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1039331&postID=40558103

خانم های گل

این روز ها که محرمه

اگر دلتون شکست پسر کوچولوی معصوم منم از یاد نبرید

التماس دعا

مریضیشو اینجا نوشتم:

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=16544&ChatDate=1-9-1391

یک دنیا ممنون

برا شفا همه مریض ها دعا کنیم...
....................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر
هل هل و پردیس عزیز::

ممنون که همراهی می کنید .

راستش لای صحبتهام اشاره کردم یه مدت می گفت رنگ مو تو عوض کن بعدش که کردم و طبعا اثرات دکلره موهامو تحت الشعاع قرار داد گفت من که گفتم انقدر با خودت ور نرو و رنگ نکن:))) یعنی رسما زد زیر حرف و اصراری که ماهها داشت:)
قبلا آرایش غلیظ می کردم اما چن ساله خیلی لایت آرایش می کنم به جز مهمونی و... سایه نزنی می گفت چرا نمی زنی ، سایه میزدم می گفت چرا زدی من فلان رنگ منظورم بوده .بهش می گفتم فلان رنگ مناسب رنگ پوست و موی من نیست و....اشاره کردم که کنار خوبی هائی که داره و لجبازی و کینه ای بودنش به شدت بهانه گیره و حرفش ثبات نداره(البته با دوستاش اینطور نیس)
شیو می کردم می گفت یه ذره از تیزی موها هست من سکس نمی کنم .شیو نمی کردم می گفت شیو نکردی .به قول روانکاوی که پیشش رفتم گفت بابا نهایتا اگه ادم تشنه باشه حتی از اب کثیف هم می خوره چه برسه....
مایل نیست پیش مشاور یا روانشناس بره چون معتقده نیاز نداره.

تصور می کنم همونطور که هل هل گفت باید دیگه زیاد کوتاه نیام.
مدتیه که این روش رو اتخاذ کردم اما چون عادت نداره رفلکسهای نامناسبی نشون میده.
آب را گل آلود می کنند ، تا عمیق به نظر رسد. نیچه
مامان محدثه اگه مطمعنی نقطه ضعف دستش ندادی امکان داره به خاطر اینکه بخواد میزان علاقه شما رو بسنجه به هر حال چون از دلایل حرفش بی اطلاعیم بهتر اینه هیچی نگی و سکوت کن تا خودش خسته بشه.بعد عزیزم اعتماد به نفست رو بالا ببر.چه کم وکاستی داری که دلش برات بسوزه؟! کمی بیشتر مغرور به خودت شو...درضمن نظار مشاجره ها بالا بره.خودت شروع نکن واگه اون داشت شروع میکرد به نوعی ازش فرار کن سرت رو گرم کن.یه لیوان چای یا قهوه واسه خودت تهیه کن تلویزیون رو روشن کن و ...دیگه بیخیال
برند طلایی عزیز شوهرت از همسر اولش جدا شده دلایلش چی بود؟! شاید شوهرت با این توصیفات دوگانگی شخصیتی داره.شاید حواسش جای دیگه اس... ببین انتظار واقعی اون از زندگی زناشویش چیه؟! زنهای زیادی هستند که حتی از عطر هم استفاده نمیکنند اما محبوب شوهرشونند. باید ریشه یابی بشه اونم با حرفهای یه طرفه از جانب شما نه.بلکه باید نظرات اونم دونست بعد قضاوت کرد.در ضمن مصرف دارو یا اعتیاد و یا دوستی با زنان دیگه میتونه باعث مشکلات حاد تو زندگی بشه.به هر حال مشاوره دو نفره بهترین راه حله
پردیس عزیز::

شکر خدا گرفتار استفاده از دارو یا اعتیاد و عیاشی و.. (حتی به سیگار" مگه کامنتهای قبلمو نخوندی گلم اونجا نوشتم از بوی سیگارم بدش میاد:)") نیست.
یه دوستی داریم که یه 33 سالشه این خانوم .خوش هیکل ، چشم عسلی ، جذاب .مدرس دانشگاهه و شوهرشم وکیله. این خانوم چه شیوه های ِ آس ِ سکسی که به کار نمی گرفت چه آشپزی و خانه داری ، چه سوپرایزهائی که شوهرشو نمی کرد.این خانوم قبل ازدواج اتومبیل داشت شاغل بود(مثل الان] .دختره قهرمان شنا، مربی شنا، قهرمان سوارکاری ه. شوهرش از یه خانواده خیلی معمولی بود و متاسفانه از این همه عشق و احترام درک دقیقی پیدا نکرده بود .هفته ای دو روز مشهد بود باقیش رو زاهدان (وکیل جنائی هست شوهرش) اما به مرور خانوم متوجه اس ام اس ها های مشکوک شوهره شد و یه بار رفت سر وقت شوهرش توی زاهدان دید بساط مشروب دارن و(دختره با اینکه قرتی و امروزیه موافق مشروب نیست) و ظاهرا با خانومهائی هم در ارتباط در حد تلفن هست(شایدم بیشتر از این می دونس اما به من اینطور عنوان کرد) هر کاری کرد پسره نیومد مشهد دفتر بزنه .آخرش با زور و ساطتت بزرگترا اومد دفتر زد سر یه ماه پسش داد چون درآمد زاهدان خیلی بیشتره.دختره هم چون شاغله هم خانواده اش اینجان و هم چون زاهدان شهر چندان شاد و مفرحی نیست و....نرفت زاهدان ....الان کارشون به جدائی داره می کشه.

اینارو گفتم که بگم زنهائی رو می شناسم که به شوهرشون دستور میدن/پرخاش دائمی می کنن/نه جذابن نه امروزی نه چندان احترامی قائلن اما شوهراشون هلاکشونن(البته این مردها در حالت اور دوز این حالات به نوعی از دست رفته به حساب میان)
این بستگیزیادی به طرف آدم داره.

می گفت همسرم لج باز بود و چن بار قصد خودکشی داشته (البته به نظر میاد بیشتر این اقدامش نمادین بوده تا حقیقی ) و اینکه با خانوده ام گرم نبوده (خود شوهرم چندان نگران خانواده اش نیست اما به نظر میاد از این حربه زیاد مایله استفاده کنه).
آب را گل آلود می کنند ، تا عمیق به نظر رسد. نیچه
برنز طلائی عزیز
من فکر میکنم که تفریحات زن و شوهر باید همسو باشه متاسفانه دیدم زنهایی رو که موافق sigar کشیدن و یا مشروب خوردن شوهرشون نبودن و بعدها به che اختلاف هایی که نرسیدند
به عقیده من خیلی بهتره که شوهرم با من و جلوی من مشروب بخوره تا این که دور از cheshm من واین یه عاملی باشه واسه دوری رابطه ها
در مورد شما، از نظر من mage هر کسی chand بار زنده هست؟ عزیزم بازم migam حسابی به خودت برس و با خودت حال کن
سلام دوستان
رو این مساله دارم کار میکنم و ممنونم از راهنمایی های پردیس عزیز
من جدیدا یه کلاس میرم به نام ارتباط موثر بین همسران میخوام از این به بعد میخوام مطالب کلاسو اینجا بنویسم شاید به دردتون بخوره
2810