2777
2789
مامان پارسا جان

نی نی صدام می کنه من باید برم . بای بای.
دوستان این سایت جمعیت خیریه مردمی امام علی ع هستش. لطفا چند دقیقه وقت بزارین باهاشون اشنا بشین. http://sosapoverty.org/default.aspx

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.منم به جمعتون پیوستم.
منم با راه حل ماری جان موافقم.این از اون مورد هایی است که با سیاستهای پی در پی و به مرورو زمان میتونی موفق بشی یعنی همین راهکارها رو به دفعات و در قالبهای مختلف اجرا کن.
واما آذین جان:
ممنوم .خیلی از پست اولت خوشم اومد.واقعا درسته.بازم بیا بهمون راهکار بده عزیزم.
مامان پارسا من چون مجردم در رابطه با روابط جنسی زن و شوهر خیلی نمیتونم نظر بدم اما این حرفی رو که زدم یکی از دوستام گفته که متاهله خودم بهش اعتقاد دارم و حتی اگر ازدواج کنم تو این مسایل خیلی بهش رو نمیدم مگر اینکه مردی باشه که ارزششو داشته باشه که ادم بخاطر رضایتش هر کاری بکنه تو روابط جنسی یعنی باید قبلش دل زن بدست اومده باشه تا زن هم دل مرد روبدست بیاره
من اعتقاد دارم مردها دو بار تربیت میشن یه بار توسط مادرشون یه بار هم توسط زنشون پس تمام سختی کار واسه سالهای اول زناشویی هست چون هر جور باهاشون برخورد کنی به همون رفتار عادت میکنند و هر جور خودتونو نشون بدید تا اخر همونطور رو شما حساب میکنند.اصلا اصلا نباید کاری کرد که مردا توقعشون از خانمها زیاد بشه من تو همین بخش دیدم خانمهایی که هم شاغلن هم کارهای خونه رو میکنند اونم تمام و کمال مخصوصا که پولاشون رو هم خرجهزینه های خانواده میکنند این کار اشتباهیه تا زمانی که اقا قدر کارهای شما رو نمیدونه اگر قدر شناس باشه و جبران کنه اشکال نداره اما اگر به حساب وظیفه شما بذاره خیلی بده
میدونید مشکل ما خانمها چیه؟اکثرا کمبود محبت داریم من خودمو میگم تا یه مرد بهمون محبت میکنه وا میریم بی خیال همه اموزشهایی میشیم که در رابطه با برخورد با اقایون دیدیم این خیلی بده باید شخصیت محکمی داشته باشیم نمیدونم کجا بود خوندم که یه روانشناس مشهوری گفته مردا برای کسب ارامش نیاز به همسر دارند اما زنها برای ارامش نیاز به صحبت با هم جنس خودشون دارن پس از دوستان خودتون که بهشون اطمینان دارید غافل نشید.
نکته دیگه اینکه من یه جایی گفتم هر از گاهی خودتونو ناراحت نشون بدید اما همیشه اینطور نباشه چون من خیلی از اقایون رو دیدم فوری برچسب افسرده بودن به زن میزنند من خودم خواستگاری داشتم که تو رفت و امدهایی که با هم داشتیم خیلی خودمو شاد و پرانزی نشون میدادم اما فقط یه شب که تو حال خودم بودم و زنگ زد خیلی باهاش گرم صخبت نکردم رفته بود به مادرش گفته بود من افسردگی دارم میبینید چقد بعضی مردا بیخودن پس دنبال این باشید که خودتونو شاد نگه دارید و اکتیو اگرم خواستید تو حال خودتون باشید برید تو یه اتاق دیگه.
نکته دیگه اینکه حریم شخصی خودتونو کماکان مثه دوران مجردی داشته باشید ببخشید مثلا خیلی از خانمها عادت دارند لباسهای زیرشونو جلو همسراشون در میارند یا عوض میکنند یا حتی شلوار و دامن خونگیشونو این کار درستی نیست ممکنه جاذبه جنسیتون برا مرد از دست بدید و یا حتی احترامتونو.من خودم برادرزاده دو ساله ای دارم که با اینکه پسره اما هیچوقت نمیذاره جلو جمع و حتی ماها مادرش لختش کنه من خودم از شخصیتش خوشم میاد برا خودش احترام قایله.
نکته دیگه اینکه همیشه لباسای لختی به تن نداشته باشید بیشتر از لباسای نیمه باز و چشمک زن استفاده کنید .بخاطر این میگم ممکنه برا همسرتون عادی بشه اندامتون و باز هم جاذبه جنسیتونو از دست بدید اینا چیزایی بود که به ذهنم رسید حالا شاید موافق یا مخالف باشید
آذین نکته های خوبی میگی. من از اون نظرت که زن جوری آراسته باشه که شوهرش بدونه برای مردها جذابه خوشم اومد
همینطور اینکه گفتی لباسشو جلو شوهرش عوض نکنه من خودم اینا رو بهشون اعتقاد دارم و همیشه رعایت میکنم
0 =2-1

آذین جون انشاله زودتر عروس بشی
ولی منم قبل از ازدواج تصمیم داشتم همین سیاستهارو پیاده کنم و وقتی میدیم بقیه زنها رعایت نمیکنن باخودم میگفتم اشتباه میکنن و من مثل اینا نمیشم ولی الان فهمیدم اجرای اینا تو زندگی سخته و به این راحتی نیست تا توی شرایط نباشی گفتنش آسونه ولی من همیشه سعیم بر اینه که انجام بدم و با نظراتت موافقم
0 =2-1

2810