2777
2789
عنوان

اگ بخوام تا آخر عمر مجرد بمونم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه بخوان مجرد بمونن نسل بشر منقرض میشه

نترس نمیشه ازین هشت میلیارد آدم دو میلیاردش بچه بیارن و ازدواج کنن کافیه 😅

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه سوال.اینایی که مجردی روترجیح میدهندفقط وقتی به دوران میانسالی رسیدندوبیمارشدندبه کسی محتاج نمیشن؟؟مزاحم زندگی خواهربرادرمتاهلشون نمیشن؟؟مثلابیمارستان بستری بشن ازکی توقع دارند؟لطفادیدگاهتون روبیان کنیدواسم سواله.باتشکر

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

عزیز دلم اشتباهه ازدواج کن ب ادم قبلی و اتفاقاتی هم ک افتاد ب چشم ی تجربه نگاه کن پسرها بیست دختر رو میسنجن آخرش با اونی میرن ک مادرشون پسندیده ،از تجربه ات درس بگیر چرا تنها بمونی ان شاءالله مورد خوب اومد برو مشاور چند ماه باهم معاشرت کنید با اطلاع دوخانواده اخلاق ادب شعور فهم درک فرهنگ اصالت خانوادگی و ملاکی هایی ک خودت داری رو بسنج،ان شاءالله هرچی خیر هست پیش بیاد ،صلاح خدا رو هرگز نادیده نگیر

بستگی به شرایط زندگیت داره . اگه بی پول باشی و بعدها جایی برای زندگی و.درآمدی نداشته باشی . یکی پیدا بشه از طریق ازدواج خونه و ماشین و‌وسایل رفاهی برات فراهم کنه به شرطی که اخلاق و رفتار درستی هم داشته باشه خوبه . در صورتیکه خودت مستقل باشی اگه مرد مناسب خودت رو یافتی ازدواج در غیر این صورت مجردی بهتره . دغدغه هات کمتره راحتی 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

یهو چشم باز می کنی می بینی ۶۰ ساله شدی و پدر و مادرت نیستن و خواهر برادرات هم سرگرم زندگی خودشونن و احساس پوچی و بی هدفی می کنی ،زندگیت بی معنی میشه مثل این بازیگرای خارجی که یهو خودکشی میکنن مثلا متیو پری

یه سوال.اینایی که مجردی روترجیح میدهندفقط وقتی به دوران میانسالی رسیدندوبیمارشدندبه کسی محتاج نمیشن؟ ...

اونا معمولا آدم های مستقلی هستند . میانسالی که سالخوردگی نیست .‌‌‌‌‌‌‌‌الانم که آدم های تنها در سراسر جهان زیادن  

تا یه سنی خوبه بعدش نه 

من یک خواهر ۳۹ ساله دارم هم زیباست هم تحصیلکرده و شاغل با وضع مالی خوب و قبلا خیلی شاد بود ولی دو سه ساله ترس از آینده و حرف مردم و تنهایی  خیلی اذیتش میکنه ازدواج کن ولی حساب شده و با دقت

یه سوال.اینایی که مجردی روترجیح میدهندفقط وقتی به دوران میانسالی رسیدندوبیمارشدندبه کسی محتاج نمیشن؟ ...

میشن یه مسئولیت روی دوش بقیه بعد از یه مدت با رفتارای بقیه به روحیشون آسیب وارد میشه 

یهو چشم باز می کنی می بینی ۶۰ ساله شدی و پدر و مادرت نیستن و خواهر برادرات هم سرگرم زندگی خودشونن و ...

متیو پری معتاد بود از تنهایی خودش رو‌نکشت ..اینقدر متاهل تنها داریم که نگو که نه بچه به دردشون می خوره نه زن و شوهر نه عروس و داماد و‌نوه 

2810