2777
2789
عنوان

اگ بخوام تا آخر عمر مجرد بمونم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 40 پست
اونا معمولا آدم های مستقلی هستند . میانسالی که سالخوردگی نیست .‌‌‌‌‌‌‌‌الانم که آدم های تنها در سراس ...

آخه زیاددیدم آدم هایی که فازاستقلال دارندولی موقع بیماری وکهولت واقعاتنهان وبی کس وپشیمان

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
متیو پری معتاد بود از تنهایی خودش رو‌نکشت ..اینقدر متاهل تنها داریم که نگو که نه بچه به دردشون می خو ...

خوب چون اینجوریه پس هیچ کس نباید متاهل بشه چون شاید به دردش نخوره ،بعد هم متیو پری چون تنها بود معتاد شد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشن یه مسئولیت روی دوش بقیه بعد از یه مدت با رفتارای بقیه به روحیشون آسیب وارد میشه

دایی همسرم مجردبود.میانسالی سکته کرد.نیازبه تعویض شلوارداشت و.‌‌‌‌‌‌...کسی نبوداین کارروبکنه.وهمسرم انجام دادواسش.بهترنبودتواین سن فرزندش یاخانمش شلوارکثیف شده اش روعوض میکرد.آدم باهمسروفرزندش راحت تره فکرکنم.بنده خداکلی خجالت کشیدو....

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
آخه زیاددیدم آدم هایی که فازاستقلال دارندولی موقع بیماری وکهولت واقعاتنهان وبی کس وپشیمان

هیچ آدم واقعا مستقلی اینکه ازدواج بدی انجام نداده یا با مردی نرفته که دلخواهش نیست ٫ پشیمان نیست .‌‌‌‌‌فقط ممکنه ناراحت باشه چرا مرد دلخواهش پیدا نشده . خب آدم ها همه به محبت دوست و خانواده احتیاج دارند چه مجرد چه متأهل . 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
دایی همسرم مجردبود.میانسالی سکته کرد.نیازبه تعویض شلوارداشت و.‌‌‌‌‌‌...کسی نبوداین کارروبکنه.وهمسرم ...

ما هم یه خانمی هست فامیلمونه پدر و مادرش فوت کردن داداشاش ازدواج کردن و الان طلاق گرفتن ولی هر چند وقت دعوا میکنن و میندازنش بیرون هیچکس باهاش نمیسازه میاد خونه مادبزرگ من و ازشون انتظار همه چی داره ازدواج هم نکرد هیچوقت قطعا برای خودشون از همه سخت تره حس سربار بودن بهشون میده قطعا

خوب چون اینجوریه پس هیچ کس نباید متاهل بشه چون شاید به دردش نخوره ،بعد هم متیو پری چون تنها بود معتا ...

باهاش بودی ؟ به خدا خندم گرفت . باهاش بودی ؟ اون اینقدر مشهور و‌خوشتیپ و‌پولدار بود می تونست کلی تفریح و‌دوست دختر داشته باشه . تنهایی کجا بود ؟ حالا نیست متاهل ها همه عشق و حال و تفریح و شوهر هی میگه دردت به جونم بیا از تنهایی درست بیارم . متاهل ها که افسرده ترن تنهاترن . نه مجردی نه متاهلی نمیشه گفت خوب یا بدن همه چی بستگی به کیفیتشون داره

باهاش بودی ؟ به خدا خندم گرفت . باهاش بودی ؟ اون اینقدر مشهور و‌خوشتیپ و‌پولدار بود می تونست کلی تفر ...

تو چرا اینقدر گیری بنده ی خدا من دارم با استارتر حرف میزنم با شما هم بحثی ندارم ،آدم باید اصل مطلبو بگیره نه اینکه دنبال حاشیه باشه ،میگم تنها باشی حس پوچی بهت دست میده و معمولا آدمایی که حس پوچی دارن خودکشی می کنن حالا هی الکی کشش بده

تو چرا اینقدر گیری بنده ی خدا من دارم با استارتر حرف میزنم با شما هم بحثی ندارم ،آدم باید اصل مطلبو ...

و‌من هم نمی‌دونم چه اصراری دارید بگید آدم های تنها حس پوچی و‌خودکشی دارند . موفق 

همینکه ادم ی منبع درامد ثابت داشته باشه محردی بهترین گزینس وارد رابطه شدن و ازدواج فقط مغز فولادی میخاد و هیچیم توش نیس فقط باید کوتاه بیای دعوا نشه با مادر شوهر خاهر شوهر خود شوهر حوصله داریا ب خصوص اینکه بچه بزرگ کردنم خیلی سخته

لایک نکنننننننننن پدرسنگ بی فانوس لایک نکن . خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 🥴کاربری از ۸ فروردین ۱۴۰۳ متعلق ب اینجانب می‌باشد و تا قبل از آن مربوط به من نیست. 
و‌من هم نمی‌دونم چه اصراری دارید بگید آدم های تنها حس پوچی و‌خودکشی دارند . موفق

چون این نظر شخصی منه که براساس تجربه میگم حالا ببخشید که نظر شخصی مو دادم و سوال استارتر رو جواب دادم .