2777
2789
عنوان

امان از این مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 73 پست
ایول دمت گرم گلم اینم خوبه هنوز عروسی نکردیم خونه رو‌ساختن هی میگن خونه ساختیم واستون واسه عروسی ...

نه گلم تواز همون اول باید هم شوهرتو هم مادرشوهرتو عادت بدی به رفتوامده کم وگرنه از اول هرکاری کنی تا اخرم باید همون کارو کنی تو باید فقط پیش شوهرت زبون بریزی تا حرفاتو کاملاااا قبول داشته باشه 

خداجونم میشه به منم یدونه نی نی خوشمل بدی اینماه نی نیم بیاد تودلم منم مامان بشم؟!😘 میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستی؟! 😘

اگه بخوای روی این چیزا حیاسیت نشون بدی زندگیت خیلی سریع داغون میشه  سعی کن منطقی برخورد کنی   مادرشه  مادر توی وجود آدمه اگه با بدن مادرش تحریک میشد ببخشیدا هیچوقت نمیرفت زن بگیره 

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اول ک نباید نقطه ضعفتو نشون بدی ک پررو بشن،بعدشم حالا ک رفتی باهاشو تو ی ساختمون مثل غریبه هارفتار نکنچون تو عضوی از خانواده ب حساب میای وازشون نخاه ک یهو قطع ارتباطکنی،ولا من طبقه بالا مادرشوهرمم امروز رفته بوذخرید اومذ یخچال منو پُر کرد ازمیوه ومواد غذایی وشام ناهار هم پایین هستیموکنک خرجمون هستم منم خونم همچنان تمیز وشیک هست .فقط واسه نماز یا خواب میام بالا،ی ظرفی جارویی هم میکنم ک زحماتشون جبران بشه.عزیزم سخت نگیر زندگیو تو ک از ی سیب زمینی پوست کندن خسته شدی وای بحال مسعولیت های سنگین زندگیت ،،،تازه اول راهی پس سعی کن هیچ چیزی روب خودت وشوهرت سخت نگیری چون فقط خوذتون عذاب میکشین

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
چن ماه پیش زفتم تو تاریخچه ی گوگلش دیدم سرچ کرده بود تجاوز پسر ب مادرش بعد بهش گفتم این‌چیع ...

چون اینو سرچ کرده یعنی حتما تو فکر انجامشه؟ مثلا من خودم هر روز اخبار حوادث رو چک میکنم یعنی خدای نکرده منتظر حادثه هستم؟

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
چن ماه پیش زفتم تو تاریخچه ی گوگلش دیدم سرچ کرده بود تجاوز پسر ب مادرش بعد بهش گفتم این‌چیع ...

سرچ گوگل ک ملاک قضاوت ادما نیس من خودم از شیر مرغ شروع به سرچ میکنم میرسه به نانو تکنولوژی میشه دیگه هی صفحه جدید باز میشه و تو هیستوریم میمونه

ناراحت نشدم  از کار کردن میگم جاریمم اونجا بوده بیکار  همش ب من میگفته  

شاید خیلی دلایل دیگ داره شاید جاریت بچه داره .شاید با تو راحتره .شاید تو تمیز تری تو ذهنش .شاید اون عروس بزرگتره هزازتا دلیل

عزیزم اول ک نباید نقطه ضعفتو نشون بدی ک پررو بشن،بعدشم حالا ک رفتی باهاشو تو ی ساختمون مثل غریبه هار ...

منم کار کردنو دوس دارن واسه زندگیمم هرکار میکنم

میگم چرا به اون نداد کاری کنه هم سیب زمینی و هم سالاد و داد ب من اونم عروسشه

میگم شاید چون زنگ نزدیم ک خبر بدیم خاسته تلافی کنه

خیلی کارش زشت بوده

منم خسته بودم کلی جهیزیه بردم با این کاراش خسته ترم شدم

هم قیافه میگرف هم تیکه مینداخت

تازه سر سفره‌هم ب اونا گف ببخشیدا نون کم گذاشتم واستون نمیدونستم ایناهم میان اینجا

کلا ب اون عرو س و پسرش خیلی احترام میذاره

چن وقت پیش شوهرم حالش بد بود داشت میمرد

نیومد ب پسرش سر بزنه

با اونا تو پذیرایی میگفتن و میخندیدن سر اینکه اول اتلیه شد ۱۴۰۰ بعد شد ۱۲۰۰ 

سر ۲۰۰ تومن همچین رفتاری کرد با ما

شاید خیلی دلایل دیگ داره شاید جاریت بچه داره .شاید با تو راحتره .شاید تو تمیز تری تو ذهنش .شاید اون ...

اون تیر عروسیش بوده

ن اون از همه لحاظ بهتره همیشه هم تعریفشو میکنه  

حالا خوبه نمیخاست این عروسش بشه ها

چون اینو سرچ کرده یعنی حتما تو فکر انجامشه؟ مثلا من خودم هر روز اخبار حوادث رو چک میکنم یعنی خدای نک ...

میگم شاید ی چی از مادرش دیده ک باعث شده اونو سرچ کنه

منم بخاطر همین حساس شدم

در مورد دیدن بدن مادرش مطلقا حق بهت نمیدم . بهیچ وجه. ولی در مور کارکردن تو خونه شون چند تا نصیحت دارم. اولا از اول سفره ات جدا باشه. مامانم وقتی اومدم تو این خونه گفت تا وقتی سفره ات جداست مستقلی . راست میگفت. شامتو زود حاضر کن . بی دعوت نرو خونه شون. وقتی هم بیش از حد بهت کار میده بگو خسته شدم بذاریید چند دقیقه دیگه . من جدیدا کودتا کردم یه کاری میکنم دومی رو میگه میخندم میگم خسته شدم فلانی زحمتشو میکشی؟

بعدشم هرگز هرگز خودت رو بین مادر و پسر نذار. مردهای ایرانی جنبه ندارن یهو وقتی مجبور به انتخاب بشن ممکنه قیدتو بزنه و باهات سرد بشه

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

خب مهمون سرزده میگن هر اتفاقی واسش بیوفته تقصیرخودشه.بنظرم هیچ وقت سرزده نرو تا احترامت حفظ بشه.

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
در مورد دیدن بدن مادرش مطلقا حق بهت نمیدم . بهیچ وجه. ولی در مور کارکردن تو خونه شون چند تا نصیحت دا ...

شوهرم هرچی بگم مراعات میکنه حواسش هست ولی مامانش ازارم میده باید با این رفتاراش چیکار کنم؟