2777
2789
عنوان

لاغری😭😭😭😭😭😭😭😭

77 بازدید | 3 پست

سلام بچه هایی که بعد زایمان شیر هم میدید چند ماه بعد لاغر شدید و چیکار کردید که شیر بچه کم نشد بخدا بیست کیلو اضافه وزن دارم و ۷ ماه از زایمانم میگذره غذام رو دارم کم میکنم که بهم داره فشار میاد با دو تا بچه شیر به شیر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.من دوماهه داخل گروهی عضو شدم که خیلی خیلی هم جو گروه عالیه،هم مدیر خیلی برنامه های جالب و چالش و ‌‌میذاره برامون،کلی هم وزن کم کردم هم سایز و جالبیش اینه،دفتر نمره مانند دارند،دونه دونه بچه هارو رصد میکنن،خیلی انگیزه میدن،و تو گروه کاهش وزن از همه مدل داریم تا ده کیلو،خلاصه الان دوباره دارن ثبت نام میکنن،راستی تو گروه مامان های شیرده هم هستن،میگن اصلا شهرشون کم نشده،ولی ۷ کیلو هم کم کردن

این لینک گروهه 

https://eitaa.com/joinchat/2694775659Ca9a4213d7c