2777
2789
عنوان

مادرای بچه کلاس اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 20 پست
پسر منم خیلی وابستمه،امسال فرستادمش پیش دبستانی،شاید باورت نشه ولی تا قبل از عید،هر روز گریه میکرد و ...

تایم کلاس ۳ساعته مونده ولی از ۷صبح تا ۱ که مدرسشه نمیدونم چجوری بشه دارم میمیرم خودشم خ ریز و میزه است البته مدرسشون تا پایه ۳وم بیشتر نیست ولی بازم میگم نکنه از پسش برنیاااد

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
نه شخصیت بچه ها متفاوته تربیت شمام نیس همش..پسر من مثه خودمه آروم و زودرنجه..

دقیقا اینم مثل خودمه اروم و زودرنج ولی باهوش 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تایم کلاس ۳ساعته مونده ولی از ۷صبح تا ۱ که مدرسشه نمیدونم چجوری بشه دارم میمیرم خودشم خ ریز و میزه ا ...

اگه سه ساعتو بدون شما دووم آورده مطمئناً میتونه با مدرسه کنار بیاد.

پسر جاریم تا یک ماه بدون مامانش تو مدرسه واینمیستاد،ولی به مرور اوکی شد.

اگه سه ساعتو بدون شما دووم آورده مطمئناً میتونه با مدرسه کنار بیاد.پسر جاریم تا یک ماه بدون مامانش ت ...

نمیدونید چه قد حالم بده روحیه اش حساس تاحالا هیچ کس باهاش بد حرف نزده میترسم کادر مدرسه بد برخوردکنن از طرفی تو منطقه ما غیر دولتی بالای ۴۰ملیون نمیارزه برا  ابتدایی اینهنه هزینه کنی

نمیدونید چه قد حالم بده روحیه اش حساس تاحالا هیچ کس باهاش بد حرف نزده میترسم کادر مدرسه بد برخوردکنن ...

والا تو کلاس پسر بزرگم یه دانش آموزی بود،فوق العاده بی ادب که متأسفانه دست بزنم داشت.بارها پسر منو زده بود،انقدر مامانا پیگیری کردنو و رفتن آموزش و پرورش که از مدرسه اخراج شد.والدینش مجبور شدن به خاطر تربیت غلط،از مدرسه ای که نزدیک منزلشون بود محروم بشن و مدرسه ی غیر انتفاعی ثبت نامش کردن.

پس فکر نکنین که دانش آموزای مدارس غیرانتفاعی بهترینن

دقیقا اینم مثل خودمه اروم و زودرنج ولی باهوش

پسرمنم اتفاقا خیلی علاقمند ب درس و باهوشه..الان کامل جمع و تفریق تا دورقم بلده..ده تا ده تامیشمره ..جمعای دوتایی رو تقریبا سریع و ذهنی میگه ولی خب مثلا تو پیش معلمش ی بار داشت حرف میزد ک دوتا پسر خیلی شیطون تو کلاس دارم میذارمشون میز جلو و پشت سر علی نه ک ارومه و اصلا تکون نمیخوره بین این دوتا مانع میشه ..کلا ارومه الان فرستادیمش تکواندو از پنج شنبه شروع میکنه یکم جنگنده شه😅