2777
2789
عنوان

مادرای بچه کلاس اولی

737 بازدید | 20 پست

امسال بچم میخاد بره کلاس اول خ استرس دارم کلا خ لوس وناز نازیه  و یکمم ترسو تو پارک و سرسره همیشه شلوغ میشه میگه نمیرم مامان دوست ندارم یا وایمیسه بقیه برن اما خ باهوش و عاقل  اصلا مثل بچه های دیگه نیست که خرابکاری کنه یا اعصابم بهم بریزه هرچیزی یبار اموزش بدم یاد میگیره اما نگرانم بره مدرسه دولتی شلوغی بچه های بی ادب اذیت شه از درس زده بشع

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا وضعیت مدارس دولتی خرابه

از چه بابت؟ 

من دولتی ۴۴ تا بچه کلاس اولی دارم هیچ کدوم خراب نبودن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

پسرمنم اینجوریه تقریبا خیلی م گریه ییه🫠🫠یعنی بهش بگی بالاچشمت ابرو اشکاش میریزه پارسال پیش غیر دولتی م بود ولی مدرسه ی شلوغی بود امسال باز بردم ی جای دیگه ک اروم ترو خلوت تره تازه ازمم دوره باید براش سرویس بگیرم ولی چاره چیه خب..

از طرفی میترسم مدرسه عئرانتفاعی  این بچه رو همینجور لوس پرورش بده نتونه مسولیت زندگیش بربیاد  من خ اشتباه داشتم تو نحوه تربیتم واقعا عشق بیش از حد ب این بچه لوسش کرد

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

پسر منم خیلی وابستمه،امسال فرستادمش پیش دبستانی،شاید باورت نشه ولی تا قبل از عید،هر روز گریه میکرد و منو تو مدرسه نگه میداشت،یه چند باریم که گذاشت بیام خونه،نیم ساعت بعد مدیرشون زنگ زد گفت ماهان بهانتو میگیره پاشو بیا پیشش.

ولی به طرز معجزه آسایی از بعد از عید،پسر خوبی شد و تنهایی میموند تو مدرسه

از طرفی میترسم مدرسه عئرانتفاعی این بچه رو همینجور لوس پرورش بده نتونه مسولیت زندگیش بربیاد من خ ا ...

نه شخصیت بچه ها متفاوته تربیت شمام نیس همش..پسر من مثه خودمه آروم و زودرنجه..

دختر من دولتی میره... تا حالا مشکلی نداشتم.اینجور هم که میگن نیست که اوضاش خیلی خرابه و یا دانش آموزای بی ادبی داره..دانش آموز بی ادب تو غیرانتفاعی هم هست. تنها مزیت غیرانتفاعی فقط کم بودن تعداد دانش آموزاس.

ولی خداییش خیلی گرونه شهریه هاش. ۳۵ میلیون شهریه واقعا می ارزه؟؟؟

وزن ۷۱کیلو. هدف اول( ۶۵)🔒 هدف دوم( ۶۰)🔒 هدف سوم (۵۵🔒)
از چه بابت؟ من دولتی ۴۴ تا بچه کلاس اولی دارم هیچ کدوم خراب نبودن

البته خراب نه به اون لحاظ 😐😂

مدرسه خیلی شلوغه امکانات کمه بسیاری از بچه ها بی ادبن که البته خب قطعا توی کلاس اول کمتره 

همه جا نه ،ولی خیلی جاها رفتار معلما و کادر مدرسه با بچه ها مناسب نیست

2810