2777
2789
عنوان

ببینید شوهرم دوستم چه پیشنهادی داده

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 90 پست
اون راحتتره خبولی میتونن لوله رحم خانوم رم ببندن

خانم چرا اینکار و بکنه؟؟

اومدیمو مرد چهارسال دیگه بهونه کرد که بچه میخوام...

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا اخه چرا باید رحمشو در بیاره

خیلی بد هست 

چه شوهر احمقی بگو سرچ گن ببینه کسی رحمشو الکی در نمیاره

کاندوم برای اینطورموقع ها ساختن

پیر و افسرده میشه خانمش یائسگی زودرس گر گرفتگی هزار تا مشکل دیگه

دوستم⛔❌️

خودم✅️❗️

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر   اسمم رهاس یه علی دارم تو سن کم ازدواج کردم و الان خوشبختم.منو علی کنارهم کاملیم قشنگیم خوبیم .یه نمه تنبلم و تنها تو شهر دیگه زندگی میکنم کار علی ساعت کاریش طولانیه و درطول رز فقط چندساعت باهمیم.ی اراد  دارم که عشق منه بچه داداشمه ی خانواده پرجمعیت دارم ۵برادر و ۲خواهر ولی خانواده همسر بسی کم جمعیته دوبرادر و یک خواهر خب دیگه حس میکنم زیاد حرف میزنم عاشق کربلا و امام حسینم و اربعین امسال انشالله میخوایم بریم زیارت
خب میگم چی میشه چ ضررایی داره چرا میپرین ب ادم واااا

پیر میشی شکسته میشی هزار جور مریضی میگیری چیزی ک خدا بهت داده حتما حکمتی توش هست حتما کاری داره

مثل اینکه بگی کبدتو دربیاری چی میشه؟؟ 

خب اونم اعضای بدنه چرا اخه باید درش بیاری

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
خانم چرا اینکار و بکنه؟؟ اومدیمو مرد چهارسال دیگه بهونه کرد که بچه میخوام...

هرکدوم بابا اصلا چ کاریه

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   

میدونی کل هورمون های شادی و زنانه از رحم ترشح میشه و اگه رحم دربیاره چقدر افسردگی میاره

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

مگه الکی هست رحم سالم که در نمیارن،بعدام مگه دیوونه هست هزارتا مریضی میگیره خوب این چه کاری هست لوله هاش ببنده خوب،یا خودش یا شوهرش

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
منم همینو بهش گفتم میگه نه تو رحم در بیاری سرطان نمیگیری خوبه پریودم نمیشی رحتی

دوستت عقل نداره ببخشیداا

اینو مینویسم اینجا که بعدا چشمم افتاد بهش این روزامو فراموش نکنم..هرچندکه فراموش شدنی نیستن..خیلی توی شرایط سختیم الان، توی دوراهی موندم نمیدونم چه کاری درسته چه کاری غلطه...خانوادم فشار میارن جدا شو،، ولی دوسش دارم..فکر میکنم زندگیم ارزش یبار دیگه جنگیدن رو داره.. یبار دیگه واست میجنگم ولی خواهش میکنم اینبار دیگه شرمنده ام نکن..شرمنده خانوادم و قلبم نکن منو..بزار قلبو عقلم دوباره هم سو بشن..من دوسِت دارم..حیفه! خدایا خودت دستمو بگیر..اگه امضامو تا اخر خوندی واسم دعا کن🙏✨️

اقا یسوال مثبت ۲۰ بپرسم

وقتی رحمتو دربیاری هنگام رابطه مشکل نیست؟ نمیره بخوره ب لوزالمعده ای جایی🤣

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر   اسمم رهاس یه علی دارم تو سن کم ازدواج کردم و الان خوشبختم.منو علی کنارهم کاملیم قشنگیم خوبیم .یه نمه تنبلم و تنها تو شهر دیگه زندگی میکنم کار علی ساعت کاریش طولانیه و درطول رز فقط چندساعت باهمیم.ی اراد  دارم که عشق منه بچه داداشمه ی خانواده پرجمعیت دارم ۵برادر و ۲خواهر ولی خانواده همسر بسی کم جمعیته دوبرادر و یک خواهر خب دیگه حس میکنم زیاد حرف میزنم عاشق کربلا و امام حسینم و اربعین امسال انشالله میخوایم بریم زیارت

من رحم درآوردم خیلی اذیت شدم دیگه هم آدم سابق نشدم 

رابطه برام حکم شکنجه رو داره بیزارم و فراری

من یه کاربری قدیمی هستم بنام نازناز که از سال 91 عضو بودم ولی ویندوز عوض کردم و پسوردم رو یادم نیومد