2777
2789

من نصف سال روستا، نصف شهر... سه تا روستای مختلف درس میدم. 

امکانات کمه 

آب خوردن شوره و از روستای دیگه میارن. ک آب چشم 

مدرسه وسط کوهاست 

هوا تمیز تمیز 

بچه های روستایی پخته ترن نسبت به شهر 

زود ازدواج میکنن. 

مغازه کمه 

مثلا لباس فروشی کم دیدم 

خیلیا به خاطر خشک سالی دامداری نمیکنن. 

اکثر باغداران. 

حیاط خونه ها اکثر درخت میوه داره. 

خیلییییی ساکته، جز پارس سگ و خروس و اینا صدا دیگه نسیت. 

خانوما غروبا تو کوچه میشینن. 

من خودم زمانی که روستا همش خونم و سرم تو گوشیه، هر چند وقت یه بار میرم بالکن میوه و چایی میخورم... 

راحت نمیتونی دربیای بیرون برا خودت بگردی، چون همه می‌شناسن، اگه بگی داری پیاده روی میکنی، ممکنه برات حرف در بیارن بگن دنبال یه نفره... 

ولی اگه ماشین داشته باشی برای خودت بری کوه، باغ، غذا ببری بخوری خوش میگذره

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

دارای همه‌ی امکانات از قبیل آب وگاز وتلفن ونانوایی وپست بانک  پارک چند تا سوپر مارکت لیاس فروشی ولوازم خانگی هم داره جاده آسفالت وکوچه ها سنگ فرش دارای چند مسجد وحسینیه تنها مشکلی که داریم کمبود آب کشاورزی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دلم زندگی توی روستای سرسبز و خوش آب هوا در شمال رو میخواد با یه خونه دوبلکس بزرگ و تر و تمیز، هیچ حیونی دوست ندارم، دوست دارم حیاط قشنگ با یه باغچه سبزیجات داشته باشم، گوشه حیاط یه گلخونه که شیشه ایی باشه توش پر از گلدون با گیاهان برگ سبز داشته باشه یه حوض خوشگل داخلش با یه تخت که روش بشینم و چای بخورم و کتاب بخونم، البته کنار شوهرم و دخترم وقتی هم که بارون میاد روی سقف شیشه ایی بشینم نگاه کنم و کیف کنم، وای خدا یعنی میشه

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
منم نمیتونم دقیق آدرس بدم ولی تو یکی از روستاهای آذربایجان غربی زندگی می‌کنیم فصل کاره مردا که کسی ...

وای استان آذر بایجان مرا بابد مشکل آب داشته باشه؟ 

جقدر اوضاع آب و هوایی ایران داره بد میشه که یه استان شمالی هم مشکل آب داره 

ما خودمون جنوب کشوریم خشکسالی هست ولی آب لوله کشی سالم داریم البته خب تابستون یه ساعتای خاصی آب هست ولی آبش خیلی تمیز و سالمه

وای استان آذر بایجان مرا بابد مشکل آب داشته باشه؟ جقدر اوضاع آب و هوایی ایران داره بد میشه که یه است ...

روستای ما خیلی نزدیک دریاچه ارومیه هست که اونم وضعیتش معلومه خشک شده فقط روستای ما نه بلکه هفت هشت روستا هستن که این مشکل رو دارند حتی بیشتر دشت های اطراف روستامون دیگه علف و گیاه در نمیاد  میگن از فرسوده از  شدن خاکه 

برق و گاز داریم جالب اینجاست یه ساعت با شهر ارومیه فاصله داریم ولی بازم بهداشت نداریم باید واسه اینم بریم روستاهای دیگه  حتی واقعا خجالت اوره مسجد هم نداریم روستای ما کوچیکه ولی اگه امکانات خوبی داشت زندگی مون بهتر می‌شد 

یه مدرسه ابتدایی داریم که مال قبل از انقلابه 

سال ۱۳۴۰ ساختن آدم میترسه بهشون بفرسته مدرسه 

آب لوله کشی داریم ولی افتضاحه در حدی نیست که بتونیم بخوریم یا تو غذا استفاده کنیم چون به شدت شوره طو ...

وای چقدر بددد حالا ما ابمون میگفتن نیتراتش بالاست براهمین میگفتن برا خوردن خوب نیست ولی بضیا میخوردن

وای چقدر بددد حالا ما ابمون میگفتن نیتراتش بالاست براهمین میگفتن برا خوردن خوب نیست ولی بضیا میخوردن

آب ما اونقدر بده که میخای بخوری از گلوت پایین نمیره 

مثلا همین دیروز یه ساعت آب و قطع  کردن 

امروز به حدی بده که حتی گاو های پدرشوهرم اونا اب نخوردن انگار خاک ریختن تو اب یه جوریه 

یعنی نون خودت میپزی راست میگن هرکی تو روستاست روحیش شادتره نسبت ب شهر

بله تو شهر آدم افسرده میشه من قبلا تو شهر بودم روحیه شادی نداشتم گاهی وقتا نون می پزم ماهی یک بار،بیشتر شوهرم از نانوایی محل کارش یا روستا جلویمون داره مثل شهره همه چی داره ۵ دقیقه با ماشین بیشترنمیشه می ریم می گیریم