2777
2789

از دی ۴۰۱ کات کردیم

ب بدترین شکل ممکن

یعنی از ی رابطه عاشقونه پریدیم ب بی حرمتی

تمومش کرد طرف مقابلم بماند ک به من بود میموندم و تحمل میکردم ی رابطه سمیو

حالا همش تو فکرشم ۲۰ خرداد اومد نوشت رو ی استوری واتساپ موفق باشی بعد یکی دوسال کلا پیداش شده منم کنکور دارم ۱۰ روز دیگه درگیرم

هوس بازه و اهل زندگی نیست کلا گولم زد

شمارشو پاک کنم ؟ ممکنه محرم ببینمش چجور واکنشی نشون بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از اولین پیشنهادام بهت پادکست گوش دادنه بعد از کنکورت حتما کست باکس رو دانلود کن توی کانال این نقطه از سایتشونم میتونی پیدا کنی صحبت های حسین آرورا رو گوش بده اصلا کاری میکنه رابطه خفن اگه یه کوچولو بهت بی حرمتی بشه دورش رو خط بکشی چه برسه به رابطه داغون خلاصه حتما پادکست گوش بده_

بعد کتاب بخون کتابایی که برای جدایی اینا روز به روز باید یادداشت بذاری یا یه کاری انجام بدی

خودت رو بدجور درگیر کن شده برو سر کار محیط جدید یا شده روتین پوستی راه بنداز به خودت برس

تمرکزتو بذار روی یه چیز خاص_ مثلا تصمیم بگیر لاغر شی چاق شی ورزش کنی یا هرچیزی که کمبودشو احساس میکنی وقتی همه اش درگیر اون کار بشی اصلا باقی چیزا کمرنگ میشن

هربار که ذهنت یکم یادش افتاد یا پرید به اون سالها سریع ذهنتو جمع و جور کن شده به زور کم کم میبینی که کنترل ذهنت برمیگرده

یکی از اولین پیشنهادام بهت پادکست گوش دادنه بعد از کنکورت حتما کست باکس رو دانلود کن توی کانال این ن ...

عزیزم مرررررسی

اره خیلی روحیم داغونه

این یکسال ک تو خونه بودم حبس بودم میخوندم

چاق شدم

مشکل روحی

هیچ جا نرفتم ن گوشی ن دوستی

خیلی خوبه اگ اینکارا رو انجام بدمم

منم مشکل تو رو دارماواخر خرداد باهاش کات کردمچند روز بعد کنکور دارم اصلا از اونموقع تا حالا نتونستم ...

وای چقدر سخت

فک کن من اون موقع کات کردم هنوز خوب نشدم چه حالی داری خواهر بگردمت

تروخدا این ی هفته رو بخون میدونم سخته ولی بخون

وای چقدر سختفک کن من اون موقع کات کردم هنوز خوب نشدم چه حالی داری خواهر بگردمتتروخدا این ی هفته رو ب ...

فداتشم عزیزم

آره خیلی سخته، کارم شده گریه ولی ادامه میدم

ان شاءالله تو هم ،اول تو کنکور رتبه خوبی رو به دست بیاری و رشته خوبی قبول بشی، و بعد در زمان درست،در کنار آدم خوب و مناسب زندگیت قرار بگیری:))

فداتشم عزیزمآره خیلی سخته، کارم شده گریه ولی ادامه میدمان شاءالله تو هم ،اول تو کنکور رتبه خوبی رو ب ...

قربون مهربونیت عزیزکمم

ایشالله برای خودت

یه رشته تاپ یه فرد مناسب

ببین میدونم شاید الان در کتابارو باز میکنی یهو گریت بگیره

یا یاد خاطره ها بیوفتی دلت بسوزه

مطمعن باش اون ادمو دیگه تو خودشم پیدا نمیکنی

هر موقع دلت تنگ شد بلاهایی و بدیهایی ک سرت اوردو بیار ب یادت

لیستشون کن

بعدا جا برای پشیمونی نزار ک بخاطر اون خراب کردم کنکورمو

بعد کنکور بشین عذاداری کن الان فقط وقتش نیست

یک هفته دیگه این موقع ها همچی تمومه فقط این یک هفته شب و روز بخون ❤ درد پشیمونی بیچارت میکنه:))