2777
2789

خسته ام،بال و ورشکسته ام،فقط دعاکنین واسه دخترم،بچه قد یه عدس تو دهنش خامه کیک تولد رفته از بس اسهال رفته و ادرارش سوخته داره نابود میشه از بدو تولد این مشکل و داشت دکترش می‌گفت تا یک و نیم سالگی خوب میشه اما هنوز نشده خیلی ناراحتم براش پسرم۴سالشه بستنی چیزی جلوش میخوره دخترم گریه میکنم میخواد خدایا به دادم برس خسته شدم برام دعا کنین نور به قلبتون‌بباره

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم حساسیت شدید داشت

یه مدت سینم آبسه کرده بود به زور شیرخشک میخورد تا اینکه شیرمو به سختی برگردوندم

الان نزدیک ۳ سالشه و اتفاقا هفته پیش گفتم شاید بهتر شده بهش خامه صبحانه دادم

دوباره علائم معده و کهیر دست و پاش شروع شد

انشالله که همه مامانا و نینیا سلامت باشن

نه به ستا ستا ویزیت کردن دکترهای متخصص زنان

شیرسویا دادم اپتامیل پپتی جونیور دادم وقتی نوزاد بود بهش نساخت بازم اسهال میشد شیر خودم ودادم فقط وخودم رژیم سفت و سخت گرفتم الآنم دیگه شیشه نمیگیره

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️

انشالله زودی خوب بشه گلم. پسر منم آلرژی داره الان یک سال و نیمشه.. تا قبل یه سالگی به خیلی چیزا واکنش میداد تخم مرغ کوجه بادمجون میوه تابستون خربزه هندونه فلفل کلا هر چیزی که فکرشو کنی این بچه واکنش میداد همش اسهال بود و اگزما میزد.. الان فقط آلرژی به پروتئین گاوی مونده اما کمتر شده.. به نظرم خودت هفته ای یه بار اندازه یه عدس مثلا پنیر بهش بده.. من تخم مرغ رو اینطور برا پسرم سازگار کردم هی کم کم دادم قطع و وصل کردم تا سازگار شد

سلام عزیزم ان شاءالله ک خوب میشه هرچی زودترببخشید ولی وقتی دراثر حساسیت اسهال میشه چندروز طول میکشه ...

الان دوروزه پدیا لاکت هم میدم اونو اگه ندم که قشنگ نابود میشه،ولی دیگه دیدم نه اینم انگار تاثیری ندارد کبدی لاکت پودری داشتم دادم

شیرسویا دادم اپتامیل پپتی جونیور دادم وقتی نوزاد بود بهش نساخت بازم اسهال میشد شیر خودم ودادم فقط وخ ...

راستی خامه قنادی مینارین گیاهی بخر براش کیک با آب درست کن بهش بده گناه داره... میتونی گلوکز گیاهی از لوازم قنادیا بخری با یه آب میوه طبیعی مثل طالبی میکس کنی گلوکز اضافه کنی با خامه گیاهی بزاری داخل قالب بستنی با شکلات بن ماری شده تزیین کن فک کنه بستنیه بهش بده

شیرسویا دادم اپتامیل پپتی جونیور دادم وقتی نوزاد بود بهش نساخت بازم اسهال میشد شیر خودم ودادم فقط وخ ...

خب اشنباه کردین:بچه های الرژییک

فقط نوترامیژن/نیوکیت/و کدامیژن

ک دکتر نسخهه میده سهمیه ای هست از هلال احمر میگیری.

متاسفانه اشبتاهی ک خیلی مامانا میکنن

فکر میکنن رژیم بگیرن شیر خودشون بدن از شیرهشک بهتره.

نتیحه میشه بچه غذا خور میشه الرژی برطرف نشده

نیمشه هم خی بگی اینو بخور اونو نخور.

💕

دختر منم حساسیت شدید داشتیه مدت سینم آبسه کرده بود به زور شیرخشک میخورد تا اینکه شیرمو به سختی برگرد ...

چرا آخه😔😔گناه دارن،دختر شمام همش اسهال میشد؟

انشالله زودی خوب بشه گلم. پسر منم آلرژی داره الان یک سال و نیمشه.. تا قبل یه سالگی به خیلی چیزا واکن ...

دختر منم آلرژی داره،رفلاکس هم داره فاموتیدین هر دوازده ساعت میخوره،این دفعم قد یه عدس خامه خورده بود اینطوری شده😔😔خیییلیم دکتر بردمش دیگه خسته شدم

منم جفت بچهام حساسیت ب پروتئین گاوی داشتن بنظرم کم کم بده تا عادت کنه من همین کارو کردم پسرم اسهال ک ...

انشالله همیشه سلامت باشن،اسهال پسرشماهم مداوم بود؟تا چند سالگی ادامه داشت؟

چرا آخه😔😔گناه دارن،دختر شمام همش اسهال میشد؟

نه چون حتی خودمم به چیزایی که حساسیت داشت لب نمیزدم

یادمه بخدا یک ماه نون نخوردم

الانم که از شیر گرفتمش همش سعی میکنم چیزای مقوی معده بهش بدم

گوشت مرغ ورقه کن، با آب لیمو و پیاز رنده ریز و روغن مایه قاطی کن به صورت ورقه بذار یخچال

مثلا برا یک هفتش، هر روز اندازه یکو نیم کف دست کافیه، با یا بدون نون صبحانه بهش بده

غذاشم کته با گوشت چرخکرده یا مرغ اونم آبکی نه خیلی شل نه خیلی سفت درست کن

روغن زیتون نده

چیزایی که حساسیت داره یه مدت نده

شام زودتر بده ۳ ساعت قبل خواب

آب خنک بده نه خیلی سرد

بادام بده بخوره

حله حوله نده

نه به ستا ستا ویزیت کردن دکترهای متخصص زنان