2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

59 بازدید | 8 پست

خواهرا توروخدا کمک کنید من یکشنبه یه رابطه محافظت نشده داشتم دوشنبه بعد 24ساعت دارو اورژانسی دوتا باهم خوردم. بعد امشبم باز خطا رفته من فردا دوباره قرص بخورم؟ ضرر نمیکنه؟ یا اثر اون قبلیه هست؟ من بچه نمیخام بدبخت میشم توروخدا کمک کنید همسرم زده به سرش😭

خدا یار باشد😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر روز که نمیتونی قرص اورژانسی بخوری اینسری هم بخور میبینی داره مسخره بازی درمیاره یا کاندوم یا قرص ...

دیگه نمیزارم اون بچه میخاد من نمیخام حالا شده من قرص دوباره بخورم اصلا چند ساله نخوردم به جز دیشب

خدا یار باشد😍😍
هواست کجابود🙄😂 عزیزم این قرص رو در طول سال فقط دوبار میتونی بخوری

عزیزم کمک کن همسرم بچه میخاد من نمیخام الان من چیکار کنم اصلا چند ساله نخوردم به جز دیشب

خدا یار باشد😍😍
عزیزم کمک کن همسرم بچه میخاد من نمیخام الان من چیکار کنم اصلا چند ساله نخوردم به جز دیشب

قرص ضدبارداری بخور خب هرشب نمیدونم بگم بخور یانه ولی یدونه بخور پریودیت هم بهم میریزه این قرصااینطورن

برای حفظ زندگیم  ی صلوات میفرستی الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم🙏
قرص ضدبارداری بخور خب هرشب نمیدونم بگم بخور یانه ولی یدونه بخور پریودیت هم بهم میریزه این قرصااینطور ...

اون قرص ضد بارداری برام ضرره نمیتونم بخورم. ممنون عزیزم صبح از دکتر دارو خانه بپرسم ببینم چی میگه

خدا یار باشد😍😍