2777
2789

سلام خانوما ی سوال من الان نزدیک 27روزه سقط کردم13هفته ام بود خیلی درد کشیدم تا دفع شد 😭 همه چی تشکیل شده بود قشنگ شیبه یه ادم بود از حال روحیم که نگم بهتره داغونم واینک الان 27روزه هنوز خون ریزی دارم ولی نه مث روزای اول ولی خب میاد بعضی وقتا هم خیلی زیردلم دردمیگیره بعدش ک میرم سرویس خوب میشه چیکار کنم ک قطع بشه خسته شدم انقد خون ازم رفته زیر چشام گودشده 

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تنها چیزی ❣که رگهامو گرم نگه میداره ❣دیدنِ خندین لب‌های توعه ..!❣تو همیشه بخنددخترقشنگم..!❣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونو رفتی ببینی بقا داری یانه؟

نه بهداشت گفت یعداز یک ماه برو سونو بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تنها چیزی ❣که رگهامو گرم نگه میداره ❣دیدنِ خندین لب‌های توعه ..!❣تو همیشه بخنددخترقشنگم..!❣
برای چی سقط شد؟هفته بالا بوده بازم

نمیدونم توی شش هفته روفتم تشکیل قلب همه چی خوب بود ازمایش های بعدشهم دادم اونا هم خوب بودن ولی نمی‌دونم چرا اینجوری سد خیلی حالم بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بقایا نداری؟قرصآهن بخور حتمادکتر هم حتما برو پشت گوش ننداز

نه همه دفع شد 😥 اگ نمیترسین ازش عکس گرفتم بذارم ببینین همه چی باهم افتاد جفتش هم وصل بود بهش اول چند لخته بزرگ خون افتاد بعدش یه تیکه سفید رنگ که برداشتم دیدم بچه اس😭بعداز اون تا یک هفته لخته خون بزرگ میومد کم کم دیگ در حد اینک لباسم خیس بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم ۱۳ هفته بودم البته من رفتم بیمارستان و لخته های داخل رحم با پنس در اوردن بعد از سقط حدود ۲۵روز خونریزی داشتم بعد نزدیک یه هفته پاک شدم و بعدش دوباره پریود شدم

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
مثل زایمانه دیگه ممکنه تا40 روز پاک نشیولی همینکه کم شده خوبه قرص آهن بخور

قرص اهن و مولتی ویتامین استفاده میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزار منم چن هفته پیش سقط کردم و کورتاژ شدم

من همون روز ک سونو دادم رفتم زایشگا گفت تا شب دفع میشه دهانه رحمت باز شده امادگی زایمانه ب شب نکشید تا ساعت پنج بعدازظهر دردداشتم بعدش حس کردم خیس شدم بعدشم ک همه اش افتاد خیلی دردناک بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ۱۳ هفته بودم البته من رفتم بیمارستان و لخته های داخل رحم با پنس در اوردن بعد از سقط حدود ۲۵روز خ ...

منم اگ همون روز نمیفتاد باید میرفتم کورتاژ میکردن ولی خدا باهم یار بود ک ب بیمارستان نکشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40