2777
2789
ولی من پیتزا دوست دارم

من هیچوقت دلیل اینکه پیتزا رو چرا دوست ندارم رو نفهمیدم

برای بقیه درست میکنم خودم نمیخورم😄

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
از هیچ حیوونی خوشم نمیاد. ازار نمیرسونما ولی اصلا خوشم نمیاد ازشون.حتی ازگنجشکا از بس حیاطمون پره وه ...

هان بااینکه اصفهانیم بریونی دوست ندادم. دلمه فلفل دلمه هم دوست ندارم

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قیمه ، قرمه سبزی ، کباب ، جوجه ، فسنجون سوسک انبه

قیمه و قرمه سبزی ک خوبه

چجوری میگی از قرمه سبزی بدت میاد.😲😂

خدایا تو راهه رسیدن به هدفم تنهام نزار تلاش با من بقیش باتو
من هیچوقت دلیل اینکه پیتزا رو چرا دوست ندارم رو نفهمیدمبرای بقیه درست میکنم خودم نمیخورم😄

😂🍕🥘

هلو🍑هم خوبه

خدایا تو راهه رسیدن به هدفم تنهام نزار تلاش با من بقیش باتو
قیمه و قرمه سبزی ک خوبهچجوری میگی از قرمه سبزی بدت میاد.😲😂

ببین از گرسنگی تلف شم اینارو نمیخورم😂قرمه سبزی خیلی بدمزس از نظر من 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
از هیچ حیوونی خوشم نمیاد. ازار نمیرسونما ولی اصلا خوشم نمیاد ازشون.حتی ازگنجشکا از بس حیاطمون پره وه ...

مبتواست بنویسم انار وعناب نوشتم اناب🤭 انار دونه هاش دندومو درد میاره عناب هم دهنمو خشک میکنه، باز اگه عناب تازه باشه شاید دوتا دونه بخورم. حیاطمون درخت عناب داریم

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم