2777
2789

چه لوازمی برای دوخت لباس نیازه توی تولیدی؟

خطی ۲۰۰ تومن که آدم میره برای چرخکاری میگن یعنی چی؟

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

عزیزم بستگی داره کجاعه لباسوبخوای بدوزی، ک ب چرخ راسته ،چرخ میاندوز ، چرخ زیگزال نیازداری.(اینا اصل کارین دیگ نمیدونم نخ و سوزن و نیمکت و قلاب و قیچی سرنخ و...‌ خیلی ازاین خورده وسیله ها نیاز داری)

و میگن خطی ۲۰۰ منظور مثلا شمادور آستینو ک دوختی اون ی خط حساب میشه .

فَقط آدَم باش .. مهم نیس بِ چی معتَقِدی...🤞🤌
عزیزم بستگی داره کجاعه لباسوبخوای بدوزی، ک ب چرخ راسته ،چرخ میاندوز ، چرخ زیگزال نیازداری.(اینا اصل ...

سلام من تا الان به تولیدی ها سفارش کارهامو میدادم حالا میخواستم خودم تولیدی راه بندازم اما متاسفانه تولیدی هایی که باهاشون کار میکنم از دادن راهنمایی و اطلاعات امتناع میکنن چون اگر ازشون جدا بشم بالاخره سفارش هاشون کم میشه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من تا الان به تولیدی ها سفارش کارهامو میدادم حالا میخواستم خودم تولیدی راه بندازم اما متاسفانه ...

سلام عزیزم.

خب تولیدی بخوای راه بندازی خودت کار با سه تا چرخو بلدی؟!

و باید برای کاردوختن این سه تا چرخوداشنه باشی چون مثلا یقه تیشرت میاندوز میخوره ، بغلش زیگزال و اگر مثلا جیب بخواد با چرخ راسته بایدبدوزی.

چون وقتی نیرو بگیری باید خودت فول باشی ک جایی گیر کردن و نخ برید و.... همرو فول باشی ک گیرنکنی

سلام من تا الان به تولیدی ها سفارش کارهامو میدادم حالا میخواستم خودم تولیدی راه بندازم اما متاسفانه ...

من کمک شوهرم قبلا سری دوزی میکردم یکمی بلدم اگ سوالی داشتی باز درخدمتم.

مگ چ کاری میخواید ک سفارش میدید؟؟

مثلا میدید برای سری دوزی یااینک واسه لباس شخصی ؟؟

اگ تولیدی بخوای واسه سری دوزی ک همینایی ک گفتمو احتیاج داری اما اگ لباس واسه شخص خودتونه میتونید ازاین چرخ خیاطیای ژانومه بگیرید.