2777
2789

علائم درمانتون چی بود. من الان نزدیک 2 ماهه دارو و انواع کارا انجام دادم اما هنوز موی زائد بین سینه دارم. ریزش مو دارم. نا امید شدم. شما علائمی داشتید که نشون بده خوب شدید یا  فقط باید رفت دکتر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هموراژیک 75 میلی داشتم یعنی 7 و نیم سانت 2 ماه ال دی خوردم رفت ولی همچنان ال دی هامو ادامه میدم به ت ...

خب بعد از این همه وقت آیا تغییری داشتید که متوجه روند بهبودی بشید 

مثلا مدی زائدتون کم شده؟ ریزش مو مثلا 

خب بعد از این همه وقت آیا تغییری داشتید که متوجه روند بهبودی بشید مثلا مدی زائدتون کم شده؟ ریزش مو م ...

مو زائد از اول دارم

ریزش موهام رفت پریودام افتاد رو نظم و دیگه درد نداشتم

لایک نکن خواهر منننن  
قصد بارداری ندارید که نخواهید دیگه بخورید

کیست تخمدان ازرسوب سردی درناحیه رحم وتخمدان به وجودمیاد

با داروی شیمیایی فقط به صورت مقطعی بیماری کنترل میشه اما درمان ریشه ای نمیشه

هدفمند زندگی کن بانو🌹
کیست تخمدان ازرسوب سردی درناحیه رحم وتخمدان به وجودمیادبا داروی شیمیایی فقط به صورت مقطعی بیماری کنت ...

درسته اما من چون عجله دارم برا بارداری چاره ای ندارم 

الیته که کنارش خیلی کارا کردم 

انواع داروهای گیاهی و.... 

برا همین باید حداقل کمی بهتر میشد 

درسته اما من چون عجله دارم برا بارداری چاره ای ندارم الیته که کنارش خیلی کارا کردم انواع داروهای گیا ...

اگر اصلاح سبک زندگی نداشته باشین ورفتارهای غلطی داشته باشین بهترین داروی گیاهی هم جواب نمیده

هدفمند زندگی کن بانو🌹

سلام دخترمن۱۳سالشه و شش ماهی میشه ک پریود شده ولی الان سه ماه وقتی پریود میشه در حد مرگ میره بس ک درد داره دقیقا قسمت کشاله ران و حالت تهوع شدید.سونو دادیم گفتم چندتاکیست داره ک تو این سن طبیعی هست فقط بامسکن دردشو کنترل کن و ولی الان ازدیروز حتی با مسکن هم دردش کمتر نشد ک نشد حوندم چکارکنم ایابببرم دکتر دیگه ایی؟؟