2777
2789

ارشد خیلی راحته 

چرا بدون کنکور 

۳ ۲ ماه وقت بزاری میتونی قبول شی

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روانشناسی آزادمیعنی اگه کنکور بدم میتونم دولتی برم؟

اره بابااااااا

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
شنیدم ک سخته

نه بابا چرت میگن

من خودم رتبه ۲۵ کنکور ارشدم

کلا ۶ ماه خوندم

حالا تو ۲ ۳ ماهم بخونی رتبه زیر ۲۰۰ میاری روزانه قبولی

ارشد خیلی راحته چرا بدون کنکور ۳ ۲ ماه وقت بزاری میتونی قبول شی

وای نههه

کنکورش افتضاحه

من سر کنکورش زجری کشیدم که سر کارشناسی نکشیدم

قبولیش راحته ها

ولی خوندن براش پدر درمیاره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
وای نهههکنکورش افتضاحهمن سر کنکورش زجری کشیدم که سر کارشناسی نکشیدمقبولیش راحته هاولی خوندن براش پدر ...

اخه اکثرا سیاهی لشکرن

همه به هوای ازاد و پیام نور اینا کنکور میدن

اکثرا هم سن بالا و متاهل و شاغلن کم پیش میاد کسی وقت بزاره واقعا درس بخونه 

با میانگین درصد ۳۵ ۴۰ راحت میشه روزانه قبول شد 

اخه اکثرا سیاهی لشکرنهمه به هوای ازاد و پیام نور اینا کنکور میدناکثرا هم سن بالا و متاهل و شاغلن کم ...

آره

منم مشکلم با خوندن درساشه

ولی من یادمه تا باکس سیالات رفت تو مخم هزار بار مردم و زنده شدم🤣

دینامیک ماشینم همسرم یادم داد دقیقا دو ماه مونده بود به کنکور

گریه میکردم قشنگ

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
میتونم بپرسم چه رشته یی و چه سالی،کنکور دادین؟

مدیریت 

برای سال تحصیلی ۱۴۰۲ کنکور دادم

ولی کنکورش تو اسفند ۱۴۰۱ برگزار شد

کارشناسی معدلتون بالا بود؟

معدل موثرم نزدیک ۱۷

معدل اصلا زیاد مهم نیست تاثیرش ۲۰ درصده

۸۰ درصد درصدای کنکورته