2777
2789
عنوان

خاستگارم نظامیه😐کسایی که شوهرشون نظامیه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 5515 بازدید | 143 پست

نظامی تو چه ارگانی ؟ اون میخواد بیاد خواستگاری اگه براش نوع حجاب خیلی مهم باشه مطمئن باش قبلش راجب نوع حجابت پرسیده 

نیازی هم نیست انقد زود تصمیم بگیری اجازه بده بیان 

صحبت کن بررسی کن بعد تصمیم بگیر

چرا؟

درامد کم ..شغل پرخطری دارن... 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری ندیدی میخوای قبول کنی؟ اولا که سخته معمولا بر اثر فشار کاری روحیه های خشنی دارن. دوما درامدشون ...

خشن نیستن

اکثر خانواده دوست هستن

نمیدونم چرا دید جامعه نصبت به نظامیه ها اینجوریه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

من ۱۷ ساله زن نظامی هستماینجا هم محجبه زیاد هم م مثل شما یه کم ازاد بستگی به خودتون و همسر اینده تون ...

سختی هاش چطوریع؟ گیر نمیدن؟ سفر چند روز با تور خارج کشور نمیشه برین؟

والا همشون ک عین هم نیستن برای بعضیاشون حجاب و اینا خیلی مهمه و زنشون باید رعایت کنه بعضیاشون متوسط بعضیاشونم اصلا مهم نیست من هر سه مدل این رو دیدم 

از خودش بپرس عقایدش رو و اگر هرچیزی رو گفت بعدا با هم کنار میایم قبول نکن همین الان همه چی واضح و روشن تعیین بشه اگرم گفت مشکل داره با تیپت ردش کن بره

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بستگی به خوده طرف داره من شوهرم سپاهیه البته خودمم مدهبی ام وحجابمودوست دارم ولی فامیلمون تازه نامزد ...

ببین من فقط از حجاب و چادر بدم میاد و بخاطر این میترسم 

بدی چیزی دیگه نداره،؟؟

سختی هاش چطوریع؟ گیر نمیدن؟ سفر چند روز با تور خارج کشور نمیشه برین؟

سختیش دوری از خانواده است

حقوقشون کمه

گیر نمیدن بستگی به دیدگاه و طرز تربیتشون داره

خارج کشور هم میتونن برن ولی قبلش باید هماهنگ کنن

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

عه جدا؟ سفر خارج میشه بری؟

نخیر سفر خارج نمیتونن برن نظامی ها مگر با شرایط خاص 

ولی واقعا سفر خارج انقد مهم نیست که بشه معیارت 

چون خیلیا که ممنوعیت هم ندارن نمیتونن برن بخاطر هزینش 😁

ملاکت رو اخلاقیات قرار بده این چیزا واسه یه هفتس تموم میشه میره

تجربه شخصی منه از اونایی که دیدم. تو خانواده داریم ۳ تا مورد

من همسرم

برادرم

دوتا از بردارهای همسرم

۳ تا از پسرخاله هام

۳ تا از پسر عمه هام

همکارهام همسرم رو دیدم

من ۱۷ ساله تو این قشر دارم زندگی میکنم