خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
والا با کلی دم و دستگاه تست کردن تو فرمول ساخت بردنش و کلی ازینکارا. بخدا آدم گیج میشه ما هم که آفتا ...
بعضیا برای خراب کردن برندا از این کارا زیاد میکنن
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
من هر دوتاشو دوساله دارم مدام استفاده میکنم پوستمم خشکه. همین الانم تو خونه از هر دوتاش دارم. هر دوتاشو راصی بودم محافظتشونم عالیه. من خوزستان زندگی میکنیم هم تو این اب و هوا و آفتاب داغ بهم جواب دادن و هم تو مسافرت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هر دوتاشو دوساله دارم مدام استفاده میکنم پوستمم خشکه. همین الانم تو خونه از هر دوتاش دارم. هر دوت ...
اتفاقا منم خوزستانم هردوشو دارم