2777
2789

من دیروز از یه آخوندی پرسیدم گفتم که چرا این عکس عکس بدیه گفتش چون که بدنش معلومه خوب می‌خوام بدونم چرا نگاه کردم به بدن جنس مخالف گناهه هرچند به نظر من که نیست فقط می‌خوام جواب سوالمو بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگاه کردن مرد به بدن زنان نامحرم، و همچنین نگاه کردن به موی آنان، چه با شهوت باشد چه بدون آن، چه با ترس از وقوع در حرام چه بدون آن، حرام است، و نگاه کردن به صورت آنان و دست‌هایشان تا مچ، اگر با شهوت یا با ترس از وقوع در حرام باشد، حرام است، بلکه احتیاط مستحب آن است که بدون شهوت و ترس از وقوع در حرام هم به آنها نگاه نکند.

و نیز نگاه کردن زن به بدن مرد نامحرم با شهوت و ترس از وقوع در حرام، حرام میباشد، بلکه ـ بنا بر احتیاط واجب ـ بدون آن نیز نباید نگاه کند، مگر به جاهایی از بدن که معمولاً مردها نمیپوشانند، مثل سر و دست‌ها و ساق پاها، که نگاه کردن زن به این جاها اگر بدون شهوت و خوف وقوع در حرام باشد، اشکال ندارد.

نگاه کردن مرد به بدن زنان نامحرم، و همچنین نگاه کردن به موی آنان، چه با شهوت باشد چه بدون آن، چه با ...

خب الان یعنی من همه عکساشو دیدم که تو ۹۹ درصدشم لخت بوده الان گناه کردم هرچند که گناه خیلی برام مهم نیست

من خیلی خیلی مذهبی نیستم ولی مذهبی ام 😁

ببین ما در قبال اعضای بدنمون مسوولیم حق نداریم با زبونمون هر حرفی رو بزنیم یا با چشممون هر چیزی رو ببینیم،من همیشه اعتقادم این بوده نگاه ب نامحرم چ‌ مرد چ زن باعث آلوده شدن قلب و روح انسان میشه من سالهاست ک به صحنه های بد نگاه نمیکنم و خدا شاهده تاثیرشو تو قلب و روحم دیدم شماهم امتحان کن بعد جواب سوالتو میگیری

اگر به منه که میگم نگاه به صورت نامحرم هم جایز نیست

نمیبینی چقدر ملت تنوع طلب شدن؟

زن فقط باید شوهر خودشو ببینه و مرد هم فقططط زن خودشو و به چشم هم خوشکلترین باشن حتی اگر زشت بودن😍😍😍😍😍

اینکه دیگه لخته جای خود خخخخخ😂😂😂😅😅😅

من خیلی خیلی مذهبی نیستم ولی مذهبی ام 😁ببین ما در قبال اعضای بدنمون مسوولیم حق نداریم با زبونمون هر ...

عزیز دلم ایشون پدربزرگ من هستند از اونجایی که مادربزرگم هنوز در قید حیاته من تا ۶ سالگیم از ۴ سالگیم تا ۶ سالگی خیلی حواسم بود که حتی مچ دست نامحرمم نگاه نکنم ولی بعد از اون خوب دیگه یه جورایی خیلی راحت بود که باز شدم و ول کردم مکانو به نظرم این کاری که کردم خیلی بهتر بودش