2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کته با ماست من همیشه شنیدم خوبه برای اسهال

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

اگر دیدی ادامه دار شد ببرش دکتر .

نگذار آب بدنش کم شه. 

اگر شیر مادر میخوره و زیاد تغذیه ش کن ‌ مایعات 

کته و ماست و آب مرغ و هرچی‌ک کمک میکنه اسهال بند بیاد بهش بده

اگر از اشتها هم افتاد ببرش متخصص حتما .

شیوع پیدا کرده اسهال و تهوع

کته با ماست من همیشه شنیدم خوبه برای اسهال

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

حتما دکتر ببرش. اگه عفونی باشه آنتی بیوتیک بگیره خوب میشه. چای کمرنگ و کته ماست رو سماق بزن بهش بده و سیب زمینی پخته با پودر نعنا و تخم مرغ آبپز با پودر نعنا. میوه اصلا نده، شیر هم نده. اگه لای پاش سوخت، پماد ان ان و زینک رو قاطی کن بزن اگه تا سه دور زدی و سوختگی خوب نشد پماد آلفا بزن

آره خورده ولی خییلی کم. مگه میوه هم اسهال عفونی میاره؟ من فکر میکنم عفونت کرده که بوداره

بله میوه تابستونی به ویژه نشسته به شدت بچه های زیر سه سال رو اسهال میکنه. ببخشید ولی اگه بوی ترشیدگی طور میده ممکنه از میوه باشه. ولی بوی عفونت بده بحثش جداس

2810