elssaa مدیر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 2888 عنوان بعضی وقتا میترسم کامل فراموشت کنم | مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 23 پست باز خاطرات مرور میکنمباز میشم همون روانی که همه فکر و ذهنش میشی باز دل تنگ میشمباز دلتنگی منو میکشهباز پروفایلت چک میکنم صفحه چت خالیمونچیکار کنم خود آزارم خود آزارم واسه کسی که ترکم کرد الانم با یکی دیگه خوش میگذرونه خودم نابود میکنم به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 1403/04/10 | 22:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارهههه؟آره عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 1086 کسی چرا نمیاد باهام دوست شه دیگه ☹️ تو باید بری در موقعیتش قرار بگیری ک بیاد لطف کنید با لایک کردن اعصاب مارو بهم نریزید ممنون
elssaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 2888 تو باید بری در موقعیتش قرار بگیری ک بیاد کجا برم ؟ ☹️ اگه اون تنها نفر بود چی به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم
ارهههه؟آره عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 1086 کجا برم ؟ ☹️ اگه اون تنها نفر بود چی واااا پسرا از خداشونه ک چطو آشنا شدین لطف کنید با لایک کردن اعصاب مارو بهم نریزید ممنون
elssaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 2888 واااا پسرا از خداشونه ک چطو آشنا شدین کلاس زبانشاید خوب نیستم به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم
ارهههه؟آره عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 1086 کلاس زبانشاید خوب نیستم مجازیم میتونی پیدا کنی قطعا ک خوب هستی ولی خب کلا پسرا ب چهره کار ندارن نخ بدی ولت نمیکنن لطف کنید با لایک کردن اعصاب مارو بهم نریزید ممنون
elssaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 2888 مجازیم میتونی پیدا کنی قطعا ک خوب هستی ولی خب کلا پسرا ب چهره کار ندارن نخ بدی ولت نمیکنن اخه مجازی منو ندیده دوست دارم منو ببینه جلو بیاد به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم
ارهههه؟آره عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 1086 اخه مجازی منو ندیده دوست دارم منو ببینه جلو بیاد عکس میدی خوشش اومد میمونه نیومد میره لطف کنید با لایک کردن اعصاب مارو بهم نریزید ممنون
elssaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 2888 عکس میدی خوشش اومد میمونه نیومد میره اعتماد ب نفسم چی به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم
hami25_57 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 8386 تروخدا بعد کات دوباره سریع وارد رابطه نرید یکم سنجیده تر عمل کنید در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش میکشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود