2777
2789

باز خاطرات مرور میکنم

باز میشم همون روانی که همه فکر و ذهنش میشی 

باز دل تنگ میشم

باز دلتنگی منو میکشه

باز پروفایلت چک میکنم صفحه چت خالیمون

چیکار کنم خود آزارم 

خود آزارم واسه کسی که ترکم کرد الانم با یکی دیگه خوش میگذرونه خودم نابود میکنم 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

کاش احساسا منتقل میشد اونوقت صدبار تو روز میمردی از ناراحتی دلتنگی و سرزنش خودت که داری برای کی خودت میکشی یه عالمه حس عجیب که نمی‌دونم اسمشون چیه

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توضیح بده اگ خواستی

هیچی مثل خیلی از دخترای این شهر 

اومد 

وابسته شدم 

و رفت 

بعد چ مدت ب چ علت

سه ماه بودیم همش بهونه الکی میکرد اخرم رفت

سه ماه بودیم همش بهونه الکی میکرد اخرم رفت

واییی خداروشکر سه ماه بودین باهم 

خداروشکر خیلی زود رفت 

حاجی ولش کن من فک کردم چقدد طولانی بوده 

ب جهنم ک رفت 

در آینده وقتی با ی آدم درست وارد رابطه میشی ب الانت میخندی 

همینجوری حرف نمیزنم از رو تجربه میگم

لطف کنید با لایک کردن اعصاب مارو بهم نریزید ممنون
واییی خداروشکر سه ماه بودین باهم خداروشکر خیلی زود رفت حاجی ولش کن من فک کردم چقدد طولانی بوده ب جهن ...

کاش برم تو یه رابطه خوب بشوره ببره

کاش برم تو یه رابطه خوب بشوره ببره

حتماا میری 

چن سالته 

منم با ی آدم سمی ی سال تو رابطه بودم 

نمیتونستم جدا شم ازش تا دوماه حرف نمیزدم هیچی نمیخوردم 

اللن ک رفته خدا زندگی رو داده بهم شکرش میکنم ک نجاتم داده

با ی نفر تو رابطه‌ام ک واقعا پسر خوبیه 

تازه اینم بگم ک طرف بعد کاتمون چندین بار برگشت وقتی ک فهمید دیگ دنبالش نیستمو برام اهمیت ندارهگف مثل ...

جدی میشه برای منم دعا کنی

حتماا میری چن سالته منم با ی آدم سمی ی سال تو رابطه بودم نمیتونستم جدا شم ازش تا دوماه حرف نمیزدم هی ...

چقد طول کشید برگرده بگه پشیمونم

چقد طول کشید برگرده بگه پشیمونم

۳ ماه بعد برگشت کلی فحش و اینا 

منم هیچی نگفتم فقط گوش دادم 

بعد ی هفته‌ اومد گفت غلط کردم 

بخاطر خیلی چیزا پشیمونم 

ولی خو بدردم نمیخورد خودم تو رابطه بودم 

۳ ماه بعد برگشت کلی فحش و اینا منم هیچی نگفتم فقط گوش دادم بعد ی هفته‌ اومد گفت غلط کردم بخاطر خیلی ...

کسی چرا نمیاد باهام دوست شه دیگه ☹️

2810