2777
2789
عنوان

پسری که ازت پول میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 97 پست

همون موقع که کادو لباس خواب خرید باید میزدی تو دهنش

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جات باشم پول همه چیو به کارتش برمیگردونم لباس خواب رو هم پس میفرستم که مدیون این گدا گشنه نباشم 

بعدم 

خب تو وقتی برات لباس خواب خرید باید میفهمیدی که دنبال چیه

گاهی ما خودمون خودمونو گول میزنیم 😐

کسی ک لباس خوب بگیره هدفش مشخصهدختر خوب ی چی میگم یادت باشهرل نز نز نزن نزناگ زدی به ادمی بزن ک اگ ...

بیا جپاب منو تو تاپیک حس ششم بده اینجا چ میکنی برادر🥴

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
حرفشون منطیقیه کدوم پسر میاد لباس خواب میگیره!!شال می گرفت روسری و ...و ایشون که قصد رابطه نداشته چ ...

میدونم 

امضاشون نوشته ک لایک نکنید 

وگرنه در درست بودن حرفشون ک شکی نیست

لطف کنید با لایک کردن اعصاب مارو بهم نریزید ممنون

فقط اونجا که با مترو رفتی و گفته خیلی راهه 😑😐رابطه سراسر رد فلگ داشتی و با ادم فوق سمی ای بودی

با یه پسری بودم بهم گفت ماشین مال بابامه سختمه بگیرم ازش بیام دنبالت خودت بیا ، همونجا بلاک کردم و تمام 

ما خودمون ارزش خودمون مشخص میکنیم 

وقتی میخاد اشنا بشه وظیفشه بیاد دنبالت یا هزینه رستوران و کافه رو بده 

حرفشون منطیقیه کدوم پسر میاد لباس خواب میگیره!!شال می گرفت روسری و ...و ایشون که قصد رابطه نداشته چ ...

نمیدونم انگار با حرفاش توی اون دوماه باعث می‌شد نتونم سریع عقب بکشم می‌فهمیدم مشکل داره ولی تا میگفتم میگفت نه تو سردی مشکل از توعه همه همچین چیزاییو میخوان همه عکس میحوان همه دوست دارن دست بزنن الان که یک هفتس کلا جوابشو نمیدم کامل میفهمم حرفا و کاراشو و کلا دیگه فراموش کردم برگشته الان پیامک داده برو تلگرام ببین چی گفتم بریز به کارتم